18.8 C
Athens

Ο Ολυμπιακός θέλει να κλείσει τον Σκάρπα από τώρα για τον χειμώνα

Οι Ερυθρόλευκοι δεν εγκαταλείπουν την περίπτωση Σκάρπα κι από τη στιγμή που η Παλμέιρας δεν κάνει πίσω αναφορικά με την πώλησή του μέσα στο καλοκαίρι θέλουν να τον «κλείσουν» από τώρα ως ελεύθερο για τον Γενάρη

Ο Γκουστάβο Σκάρπα απασχολεί έντονα το μεταγραφικό παζάρι του Ολυμπιακού κι όπως φαίνεται οι Πειραιώτες δεν διατίθενται να εγκαταλείψουν την περίπτωσή του παρά την αρχική άρνηση της Παλμέιρας να τον παραχωρήσει από τώρα, ρισκάροντας να τον χάσει ως ελεύθερο ενόψει του Γενάρη.

Εκεί θέλει να «πατήσει» κι ο Ολυμπιακός που διατηρείται στις συζητήσεις για την υπογραφή του Βραζιλιάνου επιτελικού μέσου θέλοντας να τον κλείσει από τώρα για τον χειμώνα.

Ο 28χρονος άσος θα είναι ελεύθερος να διαπραγματευτεί για το μέλλον του με όποια ομάδα τον προσεγγίσει από την 1η Ιουλίου και μετά, με τους πρωταθλητές Ελλάδας να βρίσκονται συνεχώς σε επαφές με την πλευρά του ώστε να έχουν τον πρώτο λόγο στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

Παράλληλα, δεν εγκαταλείπουν την προσπάθεια για να τον αποκτήσουν άμεσα τον Ιούλιο, ωστόσο η στάση της ομάδας του Αμπέλ Φερέιρα φαίνεται ότι δεν θα αλλάξει ακόμα και στο σενάριο να τον χάσουν ως ελεύθερο σε 6 μήνες από σήμερα.

Στο κόλπο για την απόκτησή του βρίσκονται κι άλλες ομάδες της Ευρώπης, με τα ρεπορτάζ να κάνουν λόγο για «σφήνα» τόσο της Γαλατάσαραϊ όσο και ομάδων από τη Γαλλία.

Μένει να φανεί ποια θα είναι η τελική απόφαση της Παλμέιρας, με τον Ολυμπιακό να έχει στα μεταγραφικά «ραντάρ» του κι άλλες περιπτώσεις επιτελικών μέσων σε περίπτωση που δεν προχωρήσει από το καλοκαίρι η μεταγραφή του Σκάρπα.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς