21.9 C
Athens

Ιτούδης: Είμαστε κοντά με τον Γουίλμπεκιν, συνεχίζονται οι συζητήσεις με τον Ντε Κολό

Ο Δημήτρης Ιτούδης έχει σηκώσει μανίκια στη Φενέρμπαχτσε και θέλει να φτιάξει ένα ρόστερ που να έχει δίψα για επιτυχίας.

Αυτός ήταν και ο λόγος της απόκτησης των Σαμέτ Γκεγίκ και Τζόναθαν Μότλεϊ, με τον ομοσπονδιακό προπονητή της Εθνικής Ελλάδας να μιλά στο επίσημο κανάλι της Φενέρμπαχτσε και να αναφέρεται στις ανοιχτές μεταγραφικές υποθέσεις και συγκεκριμένα στον Σκότι Γουίλμπεκιν με τον οποίο η υπόθεση έχει προχωρήσει. Τέλος, τόνισε ότι συνεχίζονται οι συζητήσεις με τον Νάντο Ντε Κολό για ανανέωση.

«Eίμαστε κοντά με τον Σκότι Γουίλμπεκιν. Οι συζητήσεις μας με τον Νάντο Ντε Κολό συνεχίζονται επίσης. Θέλει να παραμείνει, ενώ αποκτήσαμε τους Σαμέτ Γκεγίκ και Τζόναθαν Μότλεϊ. Προσπαθούμε να πάρουμε παίκτες που αξίζουν να φορούν τη φανέλα της Φενέρμπαχτσε και θα είναι… πεινασμένοι για να πετύχουν. Το ροτέισον των Τούρκων παικτών μας είναι καλό, αλλά θα συνεχίσουμε το ψάξιμο», ενώ για τον Γιαν Βέσελι πρόσθεσε ότι: «Μίλησα μαζί του, μας εξήγησε πως ήθελε μια αλλαγή. Έπρεπε να το σεβαστούμε», ανέφερε μεταξύ άλλων ο πρώην κόουτς της ΤΣΣΚΑ.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς