21 C
Athens

Στη Θεσσαλονίκη για τον ΠΑΟΚ ο Ντάντας: «Είμαι ενθουσιασμένος που έρχομαι σε αυτόν τον μεγάλο σύλλογο»

Έτοιμος να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του Τιάγκο Ντάντας από την Μπενφίκα είναι ο ΠΑΟΚ, με τον Πορτογάλο κεντρικό μέσο να φτάνει στη Θεσσαλονίκη το βράδυ της Πέμπτης (23/6).

Ο 22χρονος Ίβηρας χαφ που αποτέλεσε ζεστή εισήγηση του Ζοσέ Μπότο αναμένεται να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και εν συνεχεία να βάλει την υπογραφή του σε συμβόλαιο με τον Δικέφαλο του Βορρά.

Η συμφωνία του ΠΑΟΚ με την Μπενφίκα αφορά σε μονοετή δανεισμό του ποδοσφαιριστή με οψιόν αγοράς στα 7.000.000 ευρώ αν θέλει πλήρως τα δικαιώματα του ποδοσφαιριστή και στα 4.000.000 ευρώ αν θέλει το 50%.

«Είμαι ενθουσιασμένος που βρίσκομαι εδώ και έρχομαι σε αυτό τον μεγάλο σύλλογο. Είμαι ενθουσιασμένος που θα παίξω στην Τούμπα. Θέλω να γνωρίσω τους συμπαίκτες μου και να μπω στις προπονήσεις μαζί τους», ανέφερε μεταξύ άλλων στις πρώτες του δηλώσεις.

Ο Πορτογάλος μέσος την περασμένη σεζόν έπαιξε δανεικός από την Μπενφίκα στην Τοντέλα και κατέγραψε 34 συμμετοχές με απολογισμό 4 γκολ και 2 ασίστ ενώ έφτασε ως τον τελικό του Κυπέλλου όπου η ομάδα του ηττήθηκε από την Πόρτο.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς