19.3 C
Athens

Η Μπαρτσελόνα ενημέρωσε τον Καλάθη πως δεν τον υπολογίζει για τη νέα σεζόν

Αυτό που ήταν... κοινό μυστικό στην μπασκετική πιάτσα επιβεβαιώθηκε: Ο Νικ Καλάθης δεν υπολογίζεται από την Μπαρτσελόνα (δηλαδή τον Γιασικεβίτσιους) για τη νέα σεζόν

Η… βόμβα έσκασε στη Βαρκελώνη αφού ο Νικ Καλάθης ενημερώθηκε από τους ανθρώπους της Μπαρτσελόνα πως δεν υπολογίζεται για την επόμενη σεζόν παρότι ο διεθνής Έλληνας γκαρντ διατηρεί συμβόλαιο δίχως opt-out.

Η απώλεια του τίτλου σε συνδυασμό με την επικείμενη απόκτηση του Σατοράνσκι φέρνει γενικότερες αλλαγές στην Μπαρτσελόνα που θέλει να διαμορφώσει διαφορετικά τα δεδομένα στο ρόστερ της. Ο Καλάθης ενημερώθηκε από τους Καταλανούς αλλά δεν είναι διατεθειμένος να αφήσει το συμβόλαιο που θα του αποφέρει 1.800.000 ευρώ.

Για αυτό και η υπόθεση της αποδέσμευσής του κάθε άλλο παρά εύκολη είναι. Οι δύο πλευρές θα χρειαστεί να διαπραγματευθούν σκληρά χωρίς όμως να είναι δεδομένο ότι θα βρεθεί λύσει ώστε ο Καλάθης να αποδεσμευθεί και να μείνει ελεύθερος για να αναζητήσει αλλού τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Στη EuroLeague ο πρώην γκαρντ του Παναθηναϊκού κατέγραψε κατά μέσο όρο7.3 πόντους, 4 ριμπάουντ και 6.4 ασίστ ανά 24’30”.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς