16.6 C
Athens

Ολυμπιακός: Παραμένει το ζεστό ενδιαφέρον για Σισέ από Ρεν, Μόντσα και Έβερτον

Ο Σισέ εξακολουθεί να μονοπωλεί το ενδιαφέρον της Ρεν, της Μόντσα και της Έβερτον, με τη γαλλική ομάδα να εξετάζει πιο ζεστά από όλες τον Σενεγαλέζο λόγω της παραχώρησης του Αγκέρντ στη Γουέστ Χαμ με 35.000.000 ευρώ

Ο Παπέ Αμπού Σισέ βρίσκεται στην Αυστρία με τον Ολυμπιακό και ακολουθεί το βασικό στάδιο προετοιμασίας προκειμένου να παρουσιαστεί όσο το δυνατόν πιο έτοιμος τη νέα σεζόν.

Ο διεθνής Σενεγαλέζος κεντρικός αμυντικός για ακόμα μια ημέρα βρίσκεται στο επίκεντρο αφού σύμφωνα με όσα αναφέρουν διεθνή Μέσα τόσο η Μόντσα (στην οποία βρίσκεται πλέον ο Φρανσουά Μοντεστό) όσο και η Ρεν (η οποία έχει καλή άποψη για τον Σισέ από τον εξάμηνο δανεισμό του στη Σεντ Ετιέν) αλλά και η Έβερτον του Φρανκ Λάμπαρντ βλέπουν πολύ ζεστά την περίπτωσή του.

Το συμβόλαιο του Σισέ με τον Ολυμπιακό ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2024 και οι πρωταθλητές Ελλάδας αξιώνουν διψήφιο ποσό για την παραχώρησή του. Η Ρεν πάντως μετά την παραχώρηση του Αγκέρντ στη Γουέστ Χαμ αντί 35.000.000 ευρώ εφόσον το επιθυμεί τόσο όσο αναφέρουν τα γαλλικά Μέσα, τότε ενδεχομένως να προχωρήσει σε πρόταση.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς