15 C
Athens

Κελαϊφί: Την επόμενη σεζόν θα δείτε την καλύτερη εκδοχή του Μέσι

Την πρόβλεψη πως ο Λιονέλ Μέσι θα επιστρέψει στην καλύτερη εκδοχή του εαυτού του την επόμενη αγωνιστική περίοδο έκανε ο πρόεδρος της Παρί Σεν Ζερμέν, Νασέρ Αλ Κελαϊφί.

Ο Αλ Χελαϊφί αναγνώρισε ότι η σεζόν 2021-22 δεν ήταν η καλύτερη για τον Αργεντινό σταρ, απέδωσε ωστόσο την εικόνα του Μέσι στην προσαρμογή του στο Παρίσι, μετά από μία ολόκληρη ζωή στην Μπαρτσελόνα.

«Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι ο Λιονέλ Μέσι κέρδισε τη Χρυσή Μπάλα επτά φορές και ότι δεν ήταν η καλύτερή του σεζόν. Αλλά μετά από περισσότερα από είκοσι χρόνια στη Βαρκελώνη, ανακάλυψε μια νέα χώρα, μια νέα πόλη, ένα νέο πρωτάθλημα, μια νέα ομάδα, μια νέα κουλτούρα. Το ίδιο και η οικογένειά του. Και μην ξεχνάμε ότι επηρεάστηκε όταν νόσησε από κορωνοϊό», είπε ο Αλ Χελαϊφί στην Le Parisien και υποσχέθηκε πως του χρόνου ο ηγέτης της Παρί θα ξεδιπλώσει στον αγωνιστικό χώρο την εικόνα που όλοι περιμένουν από εκείνον:

«Δεν ήταν εύκολο για εκείνον την περασμένη σεζόν, αλλά την επόμενη περίοδο θα δούμε την καλύτερη εκδοχή του Μέσι που έχουμε δει ποτέ», πρόσθεσε.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς