21.4 C
Athens

Αμπουμπακάρ, ο τρίτος… Καμαρά του Ολυμπιακού!

Ολυμπιακός, Άρης, Αμπουμπακάρ Καμαρά και... Φούλαμ συμφώνησαν για τη μετακίνηση του Μαυριτανού φορ στους πρωταθλητές Ελλάδας, οι οποίοι θα έχουν πλέον τρεις παίκτες με το ίδιο επώνυμο στο ρόστερ τους

Το όνομα του Αμπουμπακάρ Καμαρά έχει εμπλακεί εδώ και καιρό στο μεταγραφικό ρεπορτάζ του Ολυμπιακού, με τις πληροφορίες από το Ρέντη να κάνουν λόγο για μια προσωπική επιλογή του Πέδρο Μαρτίνς. Επιλογή σε βαθμό… απαίτησης, αφού λέγεται ότι ο Πορτογάλος επιθυμεί διακαώς την απόκτησή του.

Αυτή η επιθυμία πρόκειται πολύ σύντομα να εκπληρωθεί, αφού ο Ολυμπιακός συμφώνησε με τον Άρη για την απόκτηση του Μαυριτανού φορ. Το περίπλοκο deal ολοκληρώθηκε το πρωί της Πέμπτης και σύντομα ο Αμπουμπακαρά θα γίνει ο… τρίτος Καμαρά των πρωταθλητών Ελλάδας, μετά τους Μαντί και Αγκιμπού.

Όσο για το «περίπλοκο» που γράψαμε πιο πάνω, υπάρχει εξήγηση. Οι Ερυθρόλευκοι χρειάστηκε να διαπραγματευτούν με τον Άρη και τον παίκτη ξεχωριστά, όπως γίνεται σε όλες τις μεταγραφές, επιπλέον όμως υπήρχε και το θέμα της Φούλαμ, η οποία έχει λαμβάνειν χρήματα από τους Κίτρινους για τον Αφρικανό άσο.

Το ποσό της οφειλής του Άρη λέγεται ότι πλησιάζει τα 2,5 εκ. ευρώ και πλέον αναμένεται να καλυφθεί από τον Ολυμπιακό, συν τα χρήματα που θα εισπράξουν οι Κίτρινοι. Στη συμφωνία των δυο ομάδων αναμένεται να συμπεριληφθεί και ο Μάξι Λοβέρα, προσφέροντας έτσι και αγωνιστικό αντάλλαγμα στην ομάδα του Μπούργος πέρα από το οικονομικό.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς