21 C
Athens

Διαρρήκτες εισέβαλαν στο σπίτι του Βινς Κάρτερ, ενώ η οικογένειά του κρυβόταν στη ντουλάπα

Σχεδόν 100.000 δολάρια σε μετρητά αφαίρεσαν διαρρήκτες από τη βίλα του Βινς Κάρτερ, στην Ατλάντα, την ώρα μάλιστα που η οικογένεια του πρώην παίκτη του ΝΒΑ βρισκόταν μέσα στο σπίτι!

Σύμφωνα με την έκθεση της αστυνομίας, η σύζυγος του Κάρτερ, Σόντι, κοιμόταν στο ίδιο κρεβάτι με τους δύο γιους της όταν άκουσε δυνατούς θορύβους γύρω στα μεσάνυχτα της Κυριακής. Η γυναίκα πήρε τα παιδιά και όλοι μαζί κρύφτηκαν σε μια ντουλάπα, από όπου κάλεσε την άμεση δράση. Ένας αξιωματικός που περιπολούσε στη γειτονιά πρόλαβε να δει έναν άνδρα να τρέπεται σε φυγή με ένα μαύρο SUV αλλά δεν κατάφερε να τον πιάσει.

Έξω από το πολυτελές οίκημα των 900 τ.μ, οι Αρχές βρήκαν περίπου 16.000 δολάρια, που φαίνεται πως έπεσαν από τους δράστες την ώρα της διαφυγής τους, μαζί με ένα χρυσό πιστόλι Desert Eagle, που ανήκει στον Κάρτερ και ένα Glock 26 με γεμιστήρα, το οποίο φαίνεται πως κρατούσε ο ύποπτος.

Ο πρώην άσος του NBA αγόρασε το σπίτι, το οποίο καταλαμβάνει σχεδόν ενάμισι στρέμμα γης, για 7 εκατομμύρια δολάρια τον Αύγουστο του 2020, η ασφάλεια του οποίου περιλαμβάνει 16 κάμερες ασφαλείας κλειστού κυκλώματος, έναν φράχτη και μια ηλεκτρονική πύλη.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς