23.5 C
Athens

Ο… πιστός στρατιώτης της εξυγίανσης, Αχιλλέας Μπέος, «καρφώνει» Κλάτενμπεργκ

Ο Αχιλλέας Μπέος μύρισε... αίμα και ως «πιστός στρατιώτης της εξυγίανσης» σιγοντάρει Μπαλτάκο και όσους ονειρεύονται εδώ και καιρό το «φάγωμα» του Μαρκ Κλάτενμπεργκ και την πλήρη άλωση της ελληνικής διαιτησίας

Ο Αχιλλέας Μπέος είναι ο δήμαρχος Βόλου. Το θεωρητικά βεβαρημένο πρόγραμμά του ωστόσο δεν τον αποτρέπει από το να παραμένει ενεργότατος στα του ελληνικού ποδοσφαίρου, μέσω του οποίου έγινε γνωστός (και μη εξαιρετέος) στο πανελλήνιο.

Με δήλωσή του στο facebook το πρωί της Πέμπτης, ο διοικητικός ηγέτης της ΠΑΕ Βόλος Νέος Ποδοσφαιρικός Σύλλογος, θεώρησε πως το τάιμινγκ είναι κατάλληλο ώστε να «ενημερωθούν η FIFA και η UEFA για τη νοοτροπία του Κλάτενμπεργκ».

Ως… πιστός στρατιώτης της «εξυγίανσης», ο Αχιλλέας Μπέος δεν κάνει τίποτε άλλο από το να παίζει το παιχνίδι άλλων, συμπλέοντας με τον Μπαλτάκο (και τους εντολείς αυτού) στην προσπάθεια «φαγώματος» του Μαρκ Κλάτενμπεργκ που παραμένει persona non grata για όσους ονειρεύονται πλήρη άλωση της ελληνικής διαιτησίας και δεν αρκούνται μονάχα στα «εργαλεία»…

Διαβάστε τη δήλωση του Αχιλλέα Μπέου:

«Εν όψει της ιδιαίτερα σοβαρής απόφασης για την επιλογή του νέου Αρχιδιαιτητή, που θα επηρεάσει δραστικά την πορεία του επαγγελματικού μας ποδοσφαίρου, θεωρώ ότι θα ήταν πολύ χρήσιμο να ενημερωθούν όλες οι πλευρές, ακόμη και η Uefa και η FIFA, για την νοοτροπία και τη συλλογιστική με τις οποίες πολιτεύθηκε ο μέχρι σήμερα κατέχων τη θέση, Αγγλος Μαρκ Κλάτενμπεργκ.

Όταν μάλιστα υπάρχουν Έλληνες διαιτητές που σε δημόσιες τοποθετήσεις τους αποκάλυψαν παρότρυνσή του προς αυτούς “ΝΑ ΣΦΥΡΙΖΕΤΕ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑΠΟΝΑ”!

Και επειδή με τέτοιου περιεχομένου και ύφους δηλώσεις μπορεί κανείς να αντιληφθεί αβίαστα που οφείλεται η επί διετία “πρόοδος” (!!!) των διαιτητών και συνακόλουθα του ποδοσφαίρου μας, δεν νομίζω ότι χωρεί αμφιβολία ποιες κινήσεις πρέπει άμεσα να γίνουν και προς ποια κατεύθυνση αν πραγματικά επιθυμούμε όλοι να βγει το ποδόσφαιρό μας από το τέλμα και την ανυποληψία που το έχουν καταδικάσει συγκεκριμένες νοοτροπίες και πρακτικές».

Μπέος facebook

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς