16.5 C
Athens

Ολυμπιακός: Στην Ελλάδα ο Ζινκερνάγκελ, περνάει ιατρικά και ανακοινώνεται!

Ο Φίλιπ Ζινκερνάγκελ έφτασε στην Αθήνα λίγο μετά τις 18:30 και η απόκτησή του από τον Ολυμπιακό βρίσκεται στην τελική ευθεία

Έφτασε στην Ελλάδα ο Φίλιπ Ζινκερνάγκελ! Ο Δανός μεσοεπιθετικός προσγειώθηκε στη χώρα λίγο μετά τις 18:30 την Πέμπτη προκειμένου να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό!

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ το κόστος της μεταγραφής του από την Γουότφορντ θα ξεπεράσει τα 2 εκατ. ευρώ ενώ ο Δανός θα υπογράψει ως το 2025! Πρόκειται για μια εξαιρετική κίνηση για τους πολυπρωταθλητές Ελλάδας, με τον 27χρονο να προέρχεται από μια σεζόν με 7 γκολ και 10 ασίστ με τη φανέλα της Νότιγχαμ (ως δανεικός από τη Γουότφορντ). Το όνομά του το έφτιαξε με τη φανέλα της Μπόντο Γκλιμτ στην οποία έπαιξε για μια τριετία με απολογισμό 35 γκολ και 36 ασίστ.

Ο Ζίνκερνάγκελ θα περάσει τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις στον Ρέντη την Πέμπτη (23/6) και στη συνέχεια θα ανακοινωθεί κι επίσημα από την ΠΑΕ Ολυμπιακός (όπως θα γίνει μέσα στην εβδομάδα και με τους Άβιλα – Βρσάλικο) ενώ θα αποχωρήσει για την Αυστρία για να ενσωματωθεί στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας των Ερυθρολεύκων.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς