20.9 C
Athens

Γιορντάνοφ: Δεύτερο σπίτι μου η Ελλάδα, θα δώσω τα πάντα στον Μίλωνα

Ο Μπόγιαν Γιορντάνοφ γύρισε στην Ελλάδα – για ακόμα μια φορά – προκειμένου να φορέσει τη φανέλα του Μίλωνα και να τον βοηθήσει με την εμπειρία του να κάνει μια ακόμα καλύτερη πορεία.

Ο Βούλγαρος διαγώνιος που έχει αγωνιστεί σε Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό, Φοίνικα Σύρου και Κηφισιά τόνισε πως επιστρέφει στο δεύτερο σπίτι του την Ελλάδα και θα τα δώσει όλα στην πιθανότατα τελευταία σεζόν της καριέρας του.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που επιστρέφω στο δεύτερο σπίτι μου, την Ελλάδα και θα είμαι κομμάτι του Μίλωνα. Είμαι πολύ χαρούμενος που θα δουλέψω με παλιούς φίλους και συμπαίκτες ξανά. Ελπίζω να χτίσουμε μια καλή ομάδα και ξέρω ότι θα έχουμε αρκετούς νέους παίκτες στην ομάδα και ελπίζω ότι θα τους βοηθήσω με την εμπειρία μου. Ο πρόεδρος και ο Σάκης Ψάρρας με κάλεσαν στην ομάδα πριν από δύο χρόνια, τότε δεν μπορούσε να έρθω αλλά τώρα είναι πραγματικότητα. Ο Μίλωνας είναι ίσως η τελευταία ομάδα στην καριέρα μου και θέλω να απολαύσω βόλεϊ και να δώσω τα πάντα που μου έχουν μείνει ως παίκτης», ανέφερε στις πρώτες του δηλώσεις.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς