24.6 C
Athens

Ζινκερνάγκελ: Στις 18:30 στην Αθήνα, τριετής η συμφωνία του με τον Ολυμπιακό

Ο Δανός μεσοεπιθετικός αναμένεται το απόγευμα στο «Ελ. Βενιζέλος» προκειμένου να διευθετηθούν από κοντά οι λεπτομέρειες της οριστικής του συμφωνίας με τον Ολυμπιακό για τα επόμενα 3 χρόνια

Ο Φιλίπ Ζίνκερνάγκελ είναι το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Ολυμπιακού, με τον Δανό επιθετικό να είναι έτοιμος να υπογράψει τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με τους Πειραιώτες σε μία μεταγραφή που θα ξεπεράσει σε κόστος τα 2 εκατομμύρια ευρώ.

Έρχεται σήμερα ο Ζινκερνάγκελ για τον Ολυμπιακό!

Ο Δανός θα ταξιδέψει σε λίγη ώρα με προορισμό την Αθήνα στην οποία αναμένεται να καταφθάσει στις 18:30 προκειμένου να μεταβεί στα γραφεία του Ολυμπιακού για την ολοκλήρωση των διαδικαστικών της συμφωνίας που θα τον «δέσει» στο λιμάνι μέχρι το 2025.

Μάλιστα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ το κόστος της μεταγραφής του από την Γουότφορντ θα ξεπεράσει τα 2 εκατ. ευρώ, ενώ στο συμβόλαιό του θα ενσωματωθεί και οψιόν επέκτασης.

Ο Ζίνκερνάγκελ θα περάσει τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις στον Ρέντη την Πέμπτη (23/6) και στη συνέχεια θα ανακοινωθεί κι επίσημα από την ΠΑΕ Ολυμπιακός, όπως θα γίνει μέσα στην εβδομάδα και με τους Άβιλα – Βρσάλικο.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς