18.2 C
Athens

Η Ντόρτμουντ θέλει να κάνει την κίνηση-ματ με τον Αλέ του Άγιαξ

Η Ντόρτμουντ βρίσκεται σε αναζήτηση βασικού σέντερ φορ μετά την αποχώρηση του Έρλινγκ Χάαλαντ με προορισμό την Αγγλία και τη Μάντσεστερ Σίτι, με εξακριβωμένες πληροφορίες του ESPN να αναφέρουν πως βρίσκεται κοντά στην απόκτηση του Σεμπαστιάν Αλέ από τον Άγιαξ.

Ο Ιβορινός άσος διανύει το καλύτερο διάστημα της καριέρας του κλείνοντας την περσινή σεζόν με τον «Αίαντα» έχοντας ως απολογισμό 33 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις, στην κορυφαία επίδοσή του με τα χρώματα των πρωταθλητών Ολλανδίας.

Μάλιστα, οι εξαιρετικές εμφανίσεις του στο Champions League εκτόξευσαν τη χρηματιστηριακή του αξία στα 45 εκατ. ευρώ σύμφωνα με το Transfermarkt, με τους Βεστφαλούς να εμφανίζονται αποφασισμένοι να προσφέρουν μέχρι και 36 εκατομμύρια στον Άγιαξ προκειμένου να τον εντάξουν άμεσα στο ρόστερ τους και να καλύψουν με τον καλύτερο τρόπο το τεράστιο κενό που άφησε ο Νορβηγός αστέρας.

Υπενθυμίζεται πως ο Αλέ έχει περάσει και στο πρόσφατο παρελθόν από την Bundesliga όταν τη σεζόν 2016-17 αγωνιζόταν με τη φανέλα της Άιντραχτ Φρανκφούρτης.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς