18 C
Athens

Ελ Αραμπί: Πολύ χαρούμενος για το νέο συμβόλαιο, πρώτος μας στόχος η πρόκριση στους ομίλους του Champions League

Ο Μαροκινός άσος, αφού εξέφρασε την ικανοποίησή του για το γεγονός ότι παρέμεινε κάτοικος Πειραιά, υπογράμμισε τη σημασία του να επιστρέψει από φέτος ο Ολυμπιακός στους ομίλους του Champions League

Ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί θα συνεχίσει να «πυροβολεί» στα γήπεδα της Super League με τη φανέλα του Ολυμπιακού μέχρι το καλοκαίρι του 2024 και στις δηλώσεις του κατά των αναχώρηση των Πειραιωτών από το «Ελ. Βενιζέλος» με προορισμό την Αυστρία για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της επόμενης σεζόν τόνισε πως είναι ακόμα πιο διψασμένος για μεγαλύτερες επιτυχίες με τους πρωταθλητές Ελλάδας μέσα στην επόμενη διετία.

Ο Μαροκινός άσος, αφού εξέφρασε την ικανοποίησή του για το γεγονός ότι παρέμεινε κάτοικος Πειραιά, υπογράμμισε τη σημασία του να επιστρέψει από φέτος ο Ολυμπιακός στους ομίλους του Champions League, ενώ όπως είπε: «Θέλω η επόμενη διετία να έχει ανάλογες ή και μεγαλύτερες επιτυχίες από αυτά τα 3 υπέροχα χρόνια που πέρασα στην ομάδα».

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Είναι σημαντικό αυτό το διάστημα της χρονιάς, έχουμε έξι φιλικά παιχνίδια μπροστά μας για να προετοιμαστούμε σωστά.

Πρώτος μεγάλος στόχος μας είναι η πρόκριση στους ομίλους του Champions League και αυτό θέλουμε να πετύχουμε αυτό το καλοκαίρι. Έχουμε δέκα ημέρες μπροστά μας για να δέσουμε και σε έναν μήνα πρέπει να είμαστε έτοιμοι».

Για να προσθέσει σχετικά με την υπογραφή του νέου συμβολαίου του:

«Είμαι πολύ χαρούμενος για το νέο συμβόλαιο που υπέγραψα. Έχω περάσει τρία φανταστικά χρόνια στον Ολυμπιακό και ελπίζω και τα άλλα δύο να είναι το ίδιο χαρούμενα και με μεγαλύτερες επιτυχίες».

 

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς