21 C
Athens

Gazzetta dello Sport: «Στο στόχαστρο των Ολυμπιακού και Μόντσα ο Ντεϊόλα»

Μία εβδομάδα μετά το ανάλογο δημοσίευμα του «TuttoMercato», αυτή τη φορά η «Gazzetta dello Sport» βάζει στο παιχνίδι για την απόκτηση του 26χρονου Ιταλού μέσου τους πρωταθλητές Ελλάδας, αν και όπως αναφέρεται η Λέτσε έχει το πάνω χέρι στις διαπραγματεύσεις

Οι Ιταλοί επιμένουν να εμπλέκουν τον Ολυμπιακό με τον Αλεσάντρο Ντεϊόλα της Κάλιαρι και αυτή τη φορά η έγκυρη «Gazzetta dello Sport» βάζει στο… κόλπο για την υπογραφή του και τη Μόντσα του Φρανσουά Μοντέστο.

Μία εβδομάδα μετά το ανάλογο δημοσίευμα του «TuttoMercato», αυτή τη φορά η «Gazzetta dello Sport» βάζει στο παιχνίδι για την απόκτηση του 26χρονου Ιταλού μέσου τους πρωταθλητές Ελλάδας, αν και όπως αναφέρεται η Λέτσε έχει το πάνω χέρι στις διαπραγματεύσεις και τον πρώτο λόγο για την απόκτηση του παίκτη.

Βέβαια, γίνεται επίσης αναφορά για ενδιαφέρον από πλευράς της «νεοφώτιστης» στη Serie A Μόντσα, στην οποία εργάζεται πλέον ο πρώην τεχνικός διευθυντής της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Μοντέστο.

Ο Ντεϊόλα κατέγραψε μία «γεμάτη» σεζόν φέτος με τη φανέλα της Κάλιαρι, έχοντας 36 συμμετοχές με 6 γκολ και 1 ασίστ και φαίνεται σε πρώτη φάση να προτιμά την παραμονή του στην Ιταλία, καθώς θυμίζουμε ότι στα μέσα του 2020 είχε παραχωρηθεί ως δανεικός από την ομάδα της Σαρδηνίας στη Λέτσε.

Μάλιστα, πριν λίγους μήνες, στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο είχε ακουστεί και για τον ΠΑΟΚ του Λουτσέσκου, ωστόσο η περίπτωσή του δεν προχώρησε ποτέ σε πρακτικό στάδιο διαπραγματεύσεων.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς