24.7 C
Athens

ΑΕΚ: Ψηλά στη λίστα του Αλμέιδα οι Βιτάο και Γιόνσον

Η ΑΕΚ αποτελεί τη μόνη ομάδα από τους 5 «μεγάλους» της Super League που δεν έχει πραγματοποιήσει ακόμη κάποια μεταγραφή ενόψει της νέας σεζόν, ακόμα κι αν είναι αυτή που χρειάζεται τη μεγαλύτερη ενίσχυση.

Οι Κιτρινόμαυροι βρίσκονται στη διαδικασία εύρεσης των ιδανικών λύσεων ώστε να καλυφθούν οι αρκετά μεγάλες «τρύπες» του ρόστερ της με τον Ματίας Αλμέιδα να έχει τον τελικό λόγο και να αναζητά την αγορά -κυρίως- της Ευρώπης.

Σε αυτά τα πλαίσια, ο Αργεντινός τεχνικός φαίνεται να έχει ψηλά στη λίστα του την περίπτωση τόσο του Βιτάο της Σαχτάρ για τη θέση στα στόπερ όσο και του Δανού Γιόνσον για τα χαφ.

Ο πρώτος αποτελεί διακαή πόθο του Αλμέιδα, ενώ είχε απασχολήσει και τον ΠΑΟΚ τον περασμένο Χειμώνα, ωστόσο το αρκετά υψηλό συμβόλαιό του καθιστά δύσκολη την περίπτωσή του πριν καν προχωρήσει στο επόμενο στάδιο.

Ανήκει στη Σαχτάρ με συμβόλαιο μέχρι το 2024, αλλά είναι δεδομένο ότι θα προσπαθήσει να αποδεσμευθεί από την ουκρανική ομάδα και να βρει καινούργια ποδοσφαιρική στέγη από το ερχόμενο καλοκαίρι.

Από την άλλη ο Δανός χαφ έμεινε ελεύθερος από την Κάντιθ έπειτα από 2 χρόνια στη La Liga και σύμφωνα με το ρεπορτάζ, πέραν της ΑΕΚ, έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον και ομάδων της Ligue 1, που σίγουρα έχουν τον πρώτο λόγο στην άτυπη «κούρσα» για την υπογραφή του.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς