18.1 C
Athens

Ο Ολυμπιακός αναχώρησε για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του στην Αυστρία (pics)

Ξεκίνησε το ταξίδι του για την Αυστρία ο Ολυμπιακός, εκεί όπου θα «χτίσει» τις βάσεις της νέας σεζόν δίνοντας συνολικά 5 φιλικές αναμετρήσεις

Στην Αυστρία θα εγκατασταθεί και θα «χτιστεί» σε έναν μεγάλο βαθμό ο Ολυμπιακός της νέας σεζόν, με τους Ερυθρόλευκους να αναχωρούν το πρωί της Τετάρτης (22/6) από το αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος» ξεκινώντας κι επίσημα την καλοκαιρινή τους προετοιμασία.

Η ομάδα των Πειραιωτών με μπροστάρη τον Πέδρο Μαρτίνς θα μείνει στην Αυστρία μέχρι τις 3 Ιουλίου, όταν και θα επιστρέψει στην Ελλάδα προκειμένου να μπει σε ρυθμούς Μακάμπι Χάιφα δίνοντας δύο ακόμη φιλικά στο «Γ. Καραϊσκάκης» πριν τις κρίσιμες μάχες με τους Ισραηλινούς για την πρόκριση στον γ’ προκριματικό γύρο του Champions League.

Οι πρωταθλητές Ελλάδας θα δώσουν συνολικά 5 φιλικά στην Αυστρία, αρχής γενομένης από την ερχόμενη Παρασκευή (24/6) κόντρα στη Ριντ, για να ακολουθήσουν κατά σειρά Κρακόβια (27/6), Σλάβια Πράγας (29/6), Αρμίνια Μπίλεφελντ (1/7) και Σάλτσμπουργκ (2/7). Όλα τα παιχνίδια θα μεταδοθούν ζωντανά από την Cosmote TV.

Δείτε φωτογραφίες από την αναχώρηση του Ολυμπιακού για την Αυστρία:

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς