23.5 C
Athens

Στον Ολυμπιακό της καρδιάς του ως το 2025 ο Γιώργος Μπαρτζώκας!

Ο κορυφαίος τεχνικός της φετινής Euroleague ανανέωσε με τον Ολυμπιακό για τρία ακόμη χρόνια

Στον Ολυμπιακό του παραμένει για τα επόμενα τρία χρόνια ο Γιώργος Μπαρτζώκας! Ο έμπειρος προπονητής και αρχιτέκτονας των Ερυθρολεύκων υπέγραψε νέο συμβόλαιο με τους νταμπλούχους Ελλάδας ως το 2025!

Υπόθεση κάποιων λεπτών ήταν η ανανέωση του συμβολαίου του κορυφαίου προπονητή της EuroLeague στη σεζόν που ολοκληρώθηκε! Οι Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος συναντήθηκαν με τον κόουτς του Ολυμπιακού και συμφώνησαν σε επέκταση της συνεργασίας τους για τα επόμενα τρία χρόνια.

«Η ΚΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας της με τον προπονητή, Γιώργο Μπαρτζώκα, ως το 2025.

Ο Έλληνας τεχνικός συναντήθηκε το απόγευμα της Τρίτης (21/06) με τους Προέδρους, Παναγιώτη και Γιώργο Αγγελόπουλο και συμφώνησαν να συνεχίσουν την κοινή επιτυχημένη πορεία τους για ακόμη τρία χρόνια», ανέφερε η ΚΑΕ Ολυμπιακός στην ανακοίνωση της.

Και πώς να μην ανανεώσει άλλωστε ο Γιώργος Μπαρτζώκας που έχει δείξει τη μεγάλη του αγάπη για τον σύλλογο που υποστηρίζει: «Ο Ολυμπιακός είναι αυτή τη στιγμή από τα καλύτερα 5-6 κλαμπ της Ευρώπης να δουλέψεις. Αυτό δεν συνέβαινε τα προηγούμενα χρόνια. Δεν είναι μόνο συναισθηματικό το θέμα, αλλά και ρεαλιστικό. Μετράς πολλά πράγματα. Πόσο εύκολα μπορείς να κάνεις κάπου τη δουλειά σου;», έλεγε μόλις τη Δευτέρα με ρεαλισμό και πριν τη συνάντησή του με τους προέδρους της ΚΑΕ Ολυμπιακός ο προπονητής που επανέφερε τους Ερυθρόλευκους στην κορυφή.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς