17.8 C
Athens

Ολυμπιακός: Πιαζόν, με τις ευλογίες του Kia Joorabchian!

Διαβάστε για τον άνθρωπο που χειρίζεται τη μεταγραφή του Πιαζόν στον Ολυμπιακό

To FWS.GR σας αποκάλυψε προχθές σε παγκόσμια αποκλειστικότητα το έντονο ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον Λούκας Πιαζόν.

http://athlosnews.gr/olympiakos-ti-trechei-me-ton-loykas-piazon/

Το θέμα του Βραζιλιάνου εξτρέμ της Τσέλσι επιβεβαιώθηκε από αγγλικά και ελληνικά ΜΜΕ ένα 24ωρο αργότερα, την ώρα που ο Insider σας πήγε ένα βήμα παρακάτω, αποκαλύπτοντας στοιχεία για τον ατζέντη που χειρίζεται την υπόθεση.

http://athlosnews.gr/diasimos-manatzer-sto-proxenio-olympiakoy-piazon/

Ποιος είναι λοιπόν, ο άνθρωπος που έκανε το προξενιό και που με τις ευλογίες του θα κλείσει – κατά πάσα πιθανότητα – το θέμα του Πιαζόν για τον Ολυμπιακό; Ο ατζέντης που πριν από λίγους μήνες έκλεισε το σούπερ deal μεταξύ Λίβερπουλ και Μπαρτσελόνα για τον Φελίπε Κουτίνιο.

Ο Κία Τζουραμπτσιάν (Kia Joorabchian) έγινε διάσημος – διαβόητος, για να είμαστε ακριβείς – όταν ενεπλάκη στη μετακίνηση των Τέβες και Μαστσεράνο στη Γουέστ Χαμ ως ιδιοκτήτης ιδιωτικής εταιρίας που κατείχε ποσοστό των δικαιωμάτων των ποδοσφαιριστών. Στην Αγγλία δημιουργήθηκε σάλος εκείνη την εποχή (καλοκαίρι του 2006) και λίγο αργότερα η Γουέστ Χαμ τιμωρήθηκε με πρόστιμο αρκετών εκατομμυρίων λιρών για τη μεταγραφική πρακτική που ακολουθήθηκε.

Έκτοτε, ο Ιρανός με αγγλική υπηκοότητα επιχειρηματίας θεωρείται ένας από τους ισχυρότερους ατζέντηδες του κόσμου, ενώ πρόσφατα η Telegraph τον κατέταξε στο νο.4 της λίστας των μάνατζερ παγκοσμίως.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς