20.9 C
Athens

Γκαγκάτσης μετά τις υπογραφές της σύμβασης για τη Νέα Τούμπα: «Δεν θα γινόταν τίποτα χωρίς τον Σαββίδη»

Σαν μία «ιστορική ημέρα» παρουσίασε τη σημερινή (21/6) για τον ΠΑΟΚ ο Μάκης Γκαγκάτσης.

Ο αντιπρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ ήταν «παρών» και εκπροσώπησε τον σύλλογο στην έκτακτη συνέντευξη Τύπου για την υπογραφή των συμβάσεων της Νέας Τούμπας, με το πρότζεκτ για το νέο γήπεδο του ΠΑΟΚ να μπαίνει στην τελική του ευθεία και να φημολογείται ότι μπορεί να είναι έτοιμο μέχρι το 2026 με χωρητικότητα 35.000 θεατών.

Μάλιστα, όπως τόνισε ο Γκαγκάτσης, όλα αυτά η οικογένεια του Δικεφάλου τα οφείλει στον «ευεργέτη» της Ιβάν Σαββίδη, δίχως τον οποίο δεν θα είχε προχωρήσει ποτέ το Προεδρικό Διάταγμα για τη Νέα Τούμπα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Σίγουρα πρόκειται για μία από τις πιο ιστορικές ημέρες, στην ιστορία του ΠΑΟΚ. Μία ημέρα που την περιμέναμε καιρό και θα μνημονεύεται. Σήμερα, έγινε το πρώτο βήμα με την υπογραφή των συμβάσεων, για την κατασκευή του γηπέδου της Νέας Τούμπας.

Μία ημέρα που χωρίς τον ευεργέτη του συλλόγου, δε θα τη μνημονεύαμε καν. Η επιμονή του Ιβάν Σαββίδη, οδήγησε σε αυτή την κατάσταση, η δύναμή του, όραμά του, όπως τα υποσχέθηκε όλα από την πρώτη στιγμή, όταν ανέλαβε τα ηνία του ΠΑΟΚ.

Δε θα πω πολλά… Ο project director κι ο project manager του έργου, θα πουν περισσότερα πράγματα και θα απαντήσουν και στις ερωτήσεις. Είναι άνθρωποι που έχουν ασχοληθεί πολύ».

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς