16.6 C
Athens

EOK: Ο Λιόλιος κατέθεσε μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο

Ο Βαγγέλης Λιόλιος στην έκτακτη συνέντευξη Τύπου για τις τελευταίες εξελίξεις στο χώρο του ελληνικού μπάσκετ αποκάλυψε ότι κατέθεσε μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση στον ισχυρό άνδρα της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Δημήτρη Γιαννακόπουλο

Ο Βαγγέλης Λιόλιος στην έκτακτη συνέντευξη Τύπου για τις τελευταίες εξελίξεις στο χώρο του ελληνικού μπάσκετ αποκάλυψε ότι κατέθεσε μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση στον ισχυρό άνδρα της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Δημήτρη Γιαννακόπουλο.

Μετά από τις καταγγελίες μέσω αναρτήσεων και ανακοινώσεων του ιδιοκτήτη της πράσινης «ΚΑΕ» ο Βαγγέλης Λιόλιος αφού τόνισε ότι δεν ασχολείται με τον ίδιο και τα όσα λέει, αποκάλυψε πως κατέθεσε μήνυση εναντίον του καθώς κανείς δεν έχει το δικαίωμα να συκοφαντεί με αυτόν τον τρόπο τον θεσμό του προέδρου της ΕΟΚ.

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε:

«Υπήρξε μια απίστευτη ανακοίνωση από τον κύριο Γιαννακόπουλο, ο οποιος καταφερόταν με απίστευτες καταγγελίες προς τον πρόεδρο της ΕΟΚ. Είχα δεxθεί από το ίδιο πρόσωπο στο παρελθόν τις ίδιες καταγγελίες. Δεν με ενδιαφέρει. Δεν απάντησα ποτέ σε τίποτα, ο κύριος Γιαννακόπουλος είχε καταφερθεί εναντίον μου προεκλογικά, όμως δεν με πείραξε. Όσο και να γράφουν για μένα, δεν με ενδιαφέρει.

Το ελληνικό μπάσκετ ως εικονα ήταν σαν αυτό εδώ το τραπέζι. Ήταν η ΕΟΚ, ο ΕΣΑΚΕ, οι δημοσιογραφοι, οι διαιτητές, oι μάνατζερ. Πήρα μια απόφαση, για να αλλάξεις το ελληνικό μπάσκετ, πρέπει να σπάσεις το τραπέζι. Είναι πολύ διαφορετικό να καταφέρεται κατά του προέδρου της ΕΟΚ. Ο πρόεδρος της ΕΟΚ, είναι θεσμός. Τον θεσμό δεν τον αγγίζουν ποτέ. Πήγα και κατέθεσα μήνυση κατά του κυρίου Γιαννακόπουλου. Ας πει ό,τι θέλει για μένα. Θα καταθέσω και αγωγή. Στο τέλος ένα πολύ μεγάλο ποσό θα μοιραστεί σε όλα τα ερασιτεχνικά σωματεία, όταν εκδικαστεί. Ο Παναθηναϊκός είναι οργανισμός που έχει φέρει 6 Ευρωπαϊκά και πρέπει να ευχαριστούμε αυτούς τους οργανισμούς που υπάρχουν.

Η Ομοσπονδία έχει ευθύνη να τους προστατέψει γιατί αυτό είναι το ελληνικό μπάσκετ. Αλλά να ξεχωρίσουμε τον οργανισμό του Παναθηναϊκού, από το φυσικό πρόσωπο. Δεν είμαι κατά του οργανισμού, αλλά του φυσικού προσώπου. Αν ξαναγίνει τέτοια αναφορά, η νομική υπηρεσία θα πράττει τα δέοντα κάθε φορά».

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς