21.6 C
Athens

Ολυμπιακός: Ολοκληρώνει το τυπικό σκέλος των συμφωνιών με Άβιλα και Αλίγιαγκιτς

Ο Ολυμπιακός θέτει σε πλήρη εφαρμογή το μεταγραφικό του πλάνο ξεκινώντας με τον Ισπανό αμυντικό και τον Τσέχο στράικερ

Παίκτες του Ολυμπιακού θα πρέπει να θεωρούνται ήδη οι Γκονζάλο Άβιλα και Ντένις Αλίγιαγκιτς.

Ο 24χρονος Ισπανός αμυντικός που προορίζεται για μπακ-απ του Βρσάλικο αλλά μπορεί να αγωνιστεί με την ίδια άνεση και στο αριστερό άκρο της άμυνας, βρίσκεται από χθες στην Αθήνα για να ολοκληρώσει τις συζητήσεις του με τη διοίκηση των Πειραιωτών και δεν θα αργήσει να υπογράψει το τριετές συμβόλαιό του και να ανακοινωθεί επίσημα από τον Ολυμπιακό.

Την σεζόν που μας πέρασε είχε 17 αγώνες και 2 ασίστ με τη φανέλα της Χάντερσφιλντ στην Championship και είναι διεθνής με όλες τις μικρές ομάδες της Ισπανίας.

Παράλληλα, οι Ερυθρόλευκοι έχουν «καπαρώσει» και τον Ντένις Αλίγιαγκιτς από την Σλάβια Πράγας. Πρόκειται για ένα από τα πιο ελπιδοφόρα ταλέντα της Τσεχίας και προορίζεται αρχικά για την β’ ομάδα του Ολυμπιακού.

Το πρώτο μισό της σεζόν που αφήσαμε πίσω μας ήταν στη Βιασίμ της 2ης κατηγορίας, με την οποία είχε 17 συμμετοχές, 15 γκολ, 3 ασίστ και ενώ τον Φεβρουάριο πήγε ως δανεικός στην Σλόβαν Λίμπερετς, με την οποία κατέγραψε 5 συμμετοχές στο πρωτάθλημα Τσεχίας. Κι αυτός έχει συμφωνήσεις με τους πρωταθλητές Ελλάδας για τα επόμενα τρία χρόνια.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Ολυμπιακός την ίδια στιγμή έχει στα μεταγραφικά «ραντάρ» του τόσο τον Ζινκερνάγκελ από την Γουότφορντ για τη θέση στο «8», όσο και τον Βραζιλιάνο Σκάρπα της Παλμέιρας για τη θέση «10», με τον δεύτερο να έχει ζητήσει την αποχώρησή του από τον βραζιλιάνικο σύλλογο επιδιώκοντας τη μεταγραφή του σε ευρωπαϊκή ομάδα.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς