16.6 C
Athens

Ο ΠΑΟΚ «κλείνει» τους Νάρει και Κάργα

Πολύ κοντά στην ολοκλήρωση των μεταγραφών δύο ποδοσφαιριστών για την ενίσχυση τόσο στην επιθετική όσο και στην αμυντική του γραμμή βρίσκεται ο ΠΑΟΚ

Πολύ κοντά στην ολοκλήρωση των μεταγραφών δύο ποδοσφαιριστών για την ενίσχυση τόσο στην επιθετική όσο και στην αμυντική του γραμμή βρίσκεται ο ΠΑΟΚ.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες από το «ασπρόμαυρο» στρατόπεδο οι Κάλεντ Νάρει και Γιάννης Κάργας βρίσκονται σε προχωρημένες επαφές με τους ανθρώπους του Δικεφάλου και πλέον απομένουν μόνο τα τυπικά για την ολοκλήρωση των μεταγραφών τους από Μάιντς και ΠΑΣ Γιάννινα αντίστοιχα.

Στην προσπάθειά του να ενισχύσει το ελληνικό στοιχείο του ρόστερ, ο Μπότο ήρθε άμεσα σε επαφές με τον αρχηγό του ΠΑΣ Γιάννινα και πλέον η συμφωνία των δύο πλευρών θα πρέπει να θεωρείται οριστική και ο Κάργας ανηφορίζει για τη Θεσσαλονίκη.

Παράλληλα, ο Γερμανός εξτρέμ της Μάιντς ζήτησε να φύγει από τη γερμανική ομάδα ώστε να συνεχίσει την καριέρα του στον ΠΑΟΚ, κάτι που αναμένεται να συμβεί και η μεταγραφή του στην ελληνική ομάδα να έχει ολοκληρωθεί το αργότερο μέχρι την ερχόμενη Παρασκευή.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς