19.9 C
Athens

Παγκόσμιο πόλο γυναικών: Η Ελλάδα «βύθισε» με 28-1 την Ταϊλάνδη και θα παίξει την πρωτιά με την Ισπανία

Το συγκρότημα της Αλεξίας Καμμένου έκανε μία δυνατή προπόνηση απέναντι σε μία σαφώς υποδεέστερη ομάδα και, πλέον, ρίχνει όλο το βάρος στο ματς της Τετάρτης κόντρα στην Ισπανία που θα κρίνει την πρωτιά

Η εθνική πόλο γυναικών δεν είχε ιδιαίτερο πρόβλημα απέναντι στο χαμηλό εμπόδιο της Ταϊλάνδης στην πρώτη αγωνιστική των ομίλων του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος στη Βουδαπέστη και με μία επίδειξη δύναμης (28-1) πανηγύρισε την πρώτη της νίκη και όπως αναμενόταν θα κοντραριστεί με την Ισπανία σε δύο ημέρες για την πρωτιά στον όμιλο και την απευθείας πρόκριση στα προημιτελικά.

Το ματς δεν αντέχει σε ιδιαίτερη κριτική. Το συγκρότημα της Αλεξίας Καμμένου έκανε μία δυνατή προπόνηση απέναντι σε μία σαφώς υποδεέστερη ομάδα και, πλέον, ρίχνει όλο το βάρος στο ματς της Τετάρτης (22/06, 19:00) με την Ισπανία, το οποίο εκτός απρόοπτου θα κρίνει και την πρωτιά του γκρουπ.

Ολοκληρωτική εμφάνιση από την ανανεωμένη ομάδα της Καμμένου που ψάχνει μία νίκη για τους «8» και την πορεία προς το πολυπόθητο μετάλλιο στην Ουγγαρία και το Παγκόσμιο Κύπελλο.

Τα οκτάλεπτα: 7-0, 9-0 (ημ.), 5-0, 7-1.

 

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς