16.4 C
Athens

Ολυμπιακός: Έτσι έζησαν την κατάκτηση του νταμπλ οι Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος (vid)

Το βράδυ της 17ης Ιουνίου άνηκε σε μεγάλο βαθμό (και) στους Προέδρους της «ερυθρόλευκης» ΚΑΕ που με δάκρυα στα μάτια και χαμόγελο μέχρι τ' αυτιά σήκωσαν μία από τις πιο ιδιαίτερες κούπες της δεκαετίας

Οι Πρόεδροι του Ολυμπιακού δεν έφυγαν ποτέ. Ήταν πάντα εκεί, να παίρνουν τις δύσκολες αποφάσεις, να προσπαθούν για την εξέλιξη της ομάδας, να «πολεμούν»… θεούς και δαίμονες της διαλυμένης παλιάς διοίκησης του «φάρου».

Του Μπαρτζώκα, του Ντούντα, του Σπανούλη, αλλά πάνω απ’ όλα ο Ολυμπιακός των Αγγελόπουλων

Έμειναν γιατί γνώριζαν ότι η δικαίωση δεν θα αργήσει να έρθει. Τόσο σε αγωνιστικό όσο και σε εξωαγωνιστικό επίπεδο. Έφυγαν μόνο μαζί με την ομάδα, από το παρκέ του ΟΑΚΑ το 2018, σε μία απόφαση που κράτησε #mexritelous για να φτάσουμε σε μία νέα αρχή. Μία αρχή στην οποία επιτέλους κερδίζει ο καλύτερος και στο τέλος το μπάσκετ μπαίνει πάνω από κάθε προσωπικό συμφέρον.

Το βράδυ της 17ης Ιουνίου άνηκε σε μεγάλο βαθμό (και) στους Προέδρους της «ερυθρόλευκης» ΚΑΕ που με δάκρυα στα μάτια και χαμόγελο μέχρι τ’ αυτιά σήκωσαν άλλη μία κούπα, τη στιγμή που η υπερομάδα του Μπαρτζώκα πανηγύριζε το νταμπλ. Αξέχαστες στιγμές γεμάτες συναίσθημα και φυσικά την… καυτή ανάσα του ΣΕΦ.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο της ΚΑΕ Ολυμπιακός το πώς έζησαν την βραδιά του τρίτου τελικού οι Πρόεδροι Αγγελόπουλοι που κοιτούσαν την κούπα σαν να την κέρδιζαν για πρώτη φορά.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς