20.7 C
Athens

Σβαμπ: Ελπίζω να βρεθεί η λύση και να ανανεώσω με τον ΠΑΟΚ

Σε δηλώσεις του σε μέσο της πατρίδας του ο Στέφαν Σβαμπ αναφέρθηκε στο «άγνωστο» μέλλον του με τον ΠΑΟΚ, τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι ελπίζει να βρεθεί μία λύση και οι δύο πλευρές να ανανεώσουν τη συνεργασία τους καθότι ο ίδιος είναι χαρούμενος στη Θεσσαλονίκη.

Το συμβόλαιο του Αυστριακού μέσου ολοκληρώνεται σε λίγες ημέρες από σήμερα και από τις τάξεις του Δικεφάλου δεν έχει προκύψει κάτι νεότερο σχετικά με το αν θα γίνει κίνηση για την επέκτασή του.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο ίδιος ο Σβαμπ επί του θέματος σε Μέσο της πατρίδας του:

«Το μέλλον μου θα αποφασιστεί τις επόμενες μέρες. Υπάρχει και το ενδεχόμενο να μείνω στον ΠΑΟΚ. Υπάρχουν ακόμη λεπτομέρειες για τις οποίες πρέπει να μιλήσουμε. Εάν δεν επιτευχθεί συμφωνία, όλα είναι ανοιχτά. Προτεραιότητα είναι να βρεθεί λύση με τον ΠΑΟΚ
Και οι δύο πλευρές ελπίζουμε ότι θα βρούμε τη λύση. Πέρασα δύο πολύ καλά χρόνια στην Ελλάδα, μου ταιριάζει ποδοσφαιρικά και προσωπικά. Θα μπορούσα κάλλιστα να με φανταστώ και άλλη χρονιά εκεί».

Αναφορικά με τις φήμες, που τον θέλουν να βρίσκεται στο στόχαστρο της Ραπίντ Βιέννης και της LASK, ανέφερε: «Ο Dietmar Kuhbauer (σ.σ. προπονητής της LASK) ξέρει ότι θέλω να μείνω στο εξωτερικό. Παρόμοια είναι η κατάσταση και για τη Ραπίντ! Αν επέστρεφα στην Αυστρία, θα ασχολούμουν με τη LASK και τη Ραπίντ».

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς