18 C
Athens

Αλγερινό δημοσίευμα εμπλέκει Ολυμπιακό, ΑΕΚ και Άρη για την περίπτωση του Γιουσέφ Μπελαϊλί

Σύμφωνα με δημοσίευμα στην Αλγερία τόσο Ολυμπιακός όσο και ΑΕΚ, Άρης ενδιαφέρονται για την απόκτηση του 30χρονου διεθνή επιθετικού Γιουσέφ Μπελαϊλί, ο οποίος μένει ελεύθερος από την Μπρεστ.

Συγκεκριμένα, όπως μεταδίδουν οι Αλγερινοί, ο Μπελαϊλί ψάχνεται για να βρει την επόμενη ποδοσφαιρική του στέγη στην Ευρώπη και στη λίστα του ατζέντη βρίσκονται και οι τρεις ελληνικές ομάδες, δίχως να επιβεβαιώνεται κάτι από τη δική τους πλευρά.

«Ο Μπελαϊλί, ο οποίος προσελκύει το ενδιαφέρον πολλών συλλόγων, από διαφορετικά ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, δεν είναι απίθανο να συμμετάσχει σε άλλο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο, μικρότερης δυναμικότητας από τη Ligue 1. Σύμφωνα με αρκετές πηγές, τρεις ελληνικοί σύλλογοι ενδιαφέρονται σοβαρά για αυτόν, ο Ολυμπιακός, ο Άρης Θεσσαλονίκης και η ΑΕΚ Αθηνών. Εκτός από τους ελληνικούς συλλόγους, ο πρώην παίκτης της USM Algiers βρίσκεται στο στόχαστρο μεγάλων γαλλικών συλλόγων», αναφέρεται χαρακτηριστικά στο εν λόγω δημοσίευμα που πάντως δεν έχει τόσο ρεαλιστική βάση.

Τη σεζόν που μας πέρασε με τη φανέλα της Μπρεστ, ο Μπελαϊλί μέτρησε 13 συμμετοχές, με 3 γκολ και 2 ασίστ. Επίσης, με την Εθνική ομάδα της Αλγερίας έχει παίξει σε 43 αγώνες, έχοντας 9 γκολ και 22 ασίστ.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς