19.9 C
Athens

«Η Βίρτους κρατάει τον Σενγκέλια και ανακοινώνει τον Μίκι»

Δυναμικό «μπάσιμο» της Βίρτους Μπολόνια ενόψει της νέας σεζόν στην Ευρωλίγκα και την επιστροφή της εκεί χάρη στην κατάκτηση του EuroCup.

Η ιταλική ομάδα βρίσκεται σε μεταγραφικό «πυρετό» και φαίνεται να έχει ως πρωταρχικό της στόχο την παραμονή του Τόρνικε Σενγκέλια και για τις επόμενες χρονιές. Ένα σενάριο που φαντάζει δύσκολο αλλά σύμφωνα με την ιταλική «Reppublica» συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες αφού οι συζητήσεις των δύο πλευρών βρίσκονται σε καλό και προχωρημένο στάδιο.

Ο Γεωργιανός άσος πρόσφατα ευχαρίστησε την ομάδα από τη Μπολόνια για την εμπιστοσύνη προς το πρόσωπό του, λίγο μετά την ολοκλήρωση του μίνι συμβολαίου του, ωστόσο μάλλον θα συνεχίσει να αγωνίζεται με τα χρώματά της και από τη νέα σεζόν.

Παράλληλα, μία ανάσα από το ταξίδι στην ιταλική πόλη βρίσκεται και ο Τζόρνταν Μίκι που πραγματοποίησε μία εξαιρετική σεζόν πέρυσι με την Ζενίτ στη Ρωσία, ενώ δεδομένη θα πρέπει να θεωρείται η παραμονή των Ντάνιελ Χάκετ, Μάρκο Μπελινέλι, Μίλος Τεόντοσιτς, Αλεσάντρο Παγιόλα και Μουχαμαντού Ζαϊτέ.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς