17.7 C
Athens

Εθνική Ελλάδας: Τα εισιτήρια για το ματς με τη Μ. Βρετανία στη Λάρισα

Ανακοίνωση για τα εισιτήρια της αναμέτρησης της Εθνικής ομάδας μπάσκετ απέναντι στη Μ. Βρετανία, του τελευταίου αγώνα της πρώτης προκριματικής φάσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2023, εξέδωσε η ΕΟΚ.

Το ματς θα φιλοξενηθεί στο κλειστό της Νεάπολης και αυτή θα είναι η πρώτη φορά που η Λάρισα φιλοξενεί αγώνα του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος.

Η σχετική ανακοίνωση:

«Το ραντεβού έχει κλειστεί: Η Εθνική Ανδρών θα αντιμετωπίσει στις 30 Ιουνίου, στις 20.00, στο κλειστό γυμναστήριο Νεάπολης την Μεγάλη Βρετανία, στον τελευταίο αγώνα της πρώτης προκριματικής φάσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2023. Θα είναι η πρώτη φορά που το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα αγωνιστεί στη Λάρισα!

Οι φίλαθλοι που θέλουν να βρεθούν δίπλα στην επίσημη αγαπημένη και να την στηρίξουν, όπως κάνουν όλα αυτά τα χρόνια, μπορούν από σήμερα να προμηθεύονται τα εισιτήριά τους.

Η διάθεση των εισιτηρίων γίνεται μέσω διαδικτύου από σήμερα (20/6) στις 14.00 στο basket.gr ή στο ticketmaster.gr με ένα “κλικ” ΕΔΩ.

Τη θέση σας μπορείτε να κλείσετε και τηλεφωνικά στο 211 1996007.

Οι τιμές των εισιτηρίων είναι 10€ και 15€. Τα παιδιά μέχρι 5 ετών έχουν δικαίωμα εισόδου χωρίς εισιτήριο (χωρίς εξασφαλισμένη θέση).

Η Εθνική Ομάδα σας περιμένει στη Λάρισα!»

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς