14.3 C
Athens

Η Μόντσα ψάχνει το «μπαμ» με τον Νιόντο, το νέο μεγάλο αστέρι του ιταλικού ποδοσφαίρου

Η Μόντσα δεν θα αρκεσθεί στην εξασφάλιση της παραμονής της στη Serie A αλλά θα κυνηγήσει το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα στην ιστορική πρώτη χρονιά της στη μεγάλη κατηγορία του ιταλικού ποδοσφαίρου.

Ο Φρανσουά Μοντέστο έχει ήδη ξεκινήσει τις δικές του επαφές σε συνεννόηση με τον Αντριάνο Γκαλιάνι και ο μεγάλος στόχος είναι ο Γουίλφριντ Νιόντο, σύμφωνα με όσα αναφέρουν τα ιταλικά δημοσιεύματα.

Ο 19χρονος επιθετικός – προϊόν των ακαδημιών της Ίντερ – έκανε αίσθηση με την παρθενική του παρουσία στην εθνική ομάδα της Ιταλίας (τέσσερις συμμετοχές με ένα γκολ στο Nations League) και τράβηξε όλα τα βλέμματα πάνω του.

Ο Νιόντο ανήκει στη Ζυρίχη με την οποία κατέκτησε το πρωτάθλημα έχοντας καταγράψει 36 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με απολογισμό 10 γκολ και 5 ασίστ. Ο μεγάλος του στόχος είναι η επιστροφή του κάποια στιγμή στην Ίντερ και η Μόντσα δεδομένα μπορεί να αποτελέσει το σκαλοπάτι για το επόμενο βήμα.

Η περίπτωση του Νιόντο μόνο εύκολη δεν είναι ωστόσο οι Ιταλοί θεωρούν πως η Μόντσα έχει τις πιθανότητες να ενεργοποιήσει τη βόμβα και να κάνει δικό της το νέο μεγάλο αστέρι του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς