24 C
Athens

Λεπενιώτης: Δεμένη και αγαπημένη οικογένεια ο οργανισμός του Ολυμπιακού, τα καλύτερα έρχονται!

Ο Ολυμπιακός πανηγύρισε με «σκούπα» το 13ο πρωτάθλημα της ιστορίας του σε μία χρονιά – ορόσημο για τον σύλλογο που στιγματίστηκε από το νταμπλ και την εξαιρετική πορεία μέχρι το Final-4 της Euroleague.

Ένας από τους παράγοντες που συνέβαλαν τα μέγιστα κυρίως στο εξωαγωνιστικό κομμάτι ήταν και ο General Manager των Νταμπλούχων Ελλάδας, Νίκος Λεπενιώτης.

Με ανάρτησή του στα social media ο γενικός Διευθυντής των Πειραιωτών αποθέωσε τον οργανισμό της ομάδας, τους προέδρους, τον κόσμο αλλά και τους παίκτες για μία αξέχαστη χρονιά ενώ τόνισε ότι «τα καλύτερα έρχονται».

Αναλυτικά το μήνυμά του:

«Θερμά συγχαρητήρια σε όλο τον οργανισμό του Ολυμπιακού για την κατάκτηση του double! Ήταν μια πολύ μεγάλη και δύσκολη αγωνιστική σεζόν και η τεράστια προσπάθεια όλων ανταμείφθηκε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Η πιο σημαντική παράμετρος της επιτυχίας είναι το γεγονός οτι ο οργανισμός αυτός είναι μια δεμένη και αγαπημένη οικογένεια, από τους προέδρους, το αγωνιστικό staff, τους εκπληκτικούς παίκτες μας ως το ακούραστο προσωπικό της ΚΑΕ και όλους τους χορηγούς και συνεργάτες. Πολλά συγχαρητήρια αξίζουν επίσης στους φιλάθλους μας για την πίστη, την υπομονή και την υποστήριξη τους σε αυτή την ομάδα, τόσο στις επιτυχίες όσο και στις δύσκολες στιγμές. Τα καλύτερα έρχονται!!!!».

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς