15.9 C
Athens

Υπέγραψε για 5 χρόνια στη Λίβερπουλ ο 18χρονος μπακ, Κάλβιν Ράμσεϊ

Παίκτης της Λίβερπουλ και με τη βούλα είναι από το μεσημέρι της Κυριακής (19/6) ο Κάλβιν Ράμσεϊ.

Ο 18χρονος Σκωτσέζος μπακ που προέρχεται από την Αμπερντίν και κατέγραψε μία «γεμάτη» σε συμμετοχές χρονιά πέρυσι στην σκωτσέζικη Λίγκα συμφώνησε για τα επόμενα πέντε χρόνια με τους Ρεντς σε μία επένδυση για το (άμεσο) μέλλον με τις «ευλογίες» του Γιούργκεν Κλοπ.

Η συμφωνία Λίβερπουλ – Ράμσεϊ θα ισχύει μέχρι τον Ιούνιο του 2027 και μπορεί να φτάσει σε κόστος μέχρι τα 7,5 εκατομμύρια ευρώ σε περίπτωση που ενεργοποιηθούν ορισμένα μπόνους για την επίτευξη συγκεκριμένων στόχων μέσα στην επόμενη πενταετία.

«Είναι ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα. Ήταν όνειρο που επίσης, έγινε πραγματικότητα το να παίξω για την Αμπερντίν και τώρα να βρίσκομαι σε έναν από τους μεγαλύτερους, αν όχι τον μεγαλύτερο σύλλογο στον κόσμο. Είναι ένα τεράστιο επίτευγμα και ανυπομονώ να δείξω στους φιλάθλους αυτό που κάνω.

Ελπίζω να μπορέσω να έρθω στην προετοιμασία, να δείξω σε όλους στον σύλλογο, στο προσωπικό, στους παίκτες τι έχω και από εκεί και πέρα θα δούμε τι θα γίνει», δήλωσε ο 18χρονος αμυντικός που προορίζεται για μπακ-απ του Αλεξάντερ-Άρνολντ.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς