17 C
Athens

Συγκινούν οι παλαίμαχοι του Ολυμπιακού για τον Πρίντεζη: «Σε ευχαριστούμε γι’ αυτό που είσαι, σε υποδεχόμαστε»

Τον Γιώργο Πρίντεζη ευχαρίστησαν για όλα όσα έχει προσφέρει, οι παλαίμαχοι μπασκετμπολίστες του Ολυμπιακού με ανακοίνωσή τους και παράλληλα τον… υποδέχτηκαν ως μέλος του Συλλόγου Βετεράνων Καλαθοσφαίρισης Ολυμπιακού.

Με συγκινητικά λόγια που ίσως δεν ήμασταν ακόμα έτοιμοι να… δεχθούμε είπαν το «αντίο» στον αθλητή Γιώργο Πρίντεζη, ο Αργύρης Καμπούρης, ο Παναγιώτης Φασούλας, ο Γιάννης Παραγυιός και όλοι οι παίκτες που έχουν φορέσει την ερυθρόλευκη φανέλα σε διαφορετικές εποχές στο παρελθόν.

«Σ’ ευχαριστούμε γι’ αυτό που είσαι Γιώργο Πρίντεζη!» έγραψαν οι Παλαίμαχοι της ομάδας του Πειραιά, οι οποίοι γνωρίζουν εξ ιδίας πείρας πως νιώθει ένας αθλητής, όταν «κρεμά τα παπούτσια του».

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:

«Γιώργο Ψυχάρα Ολυμπιακάρα, σ’ ευχαριστούμε και σε… υποδεχόμαστε

Σ’ ευχαριστούμε για τα συναισθήματα και τις αναμνήσεις που μας προσέφερες!

Σ’ ευχαριστούμε που περάσαμε μαζί αμέτρητες καλές, αλλά και κακές στιγμές, όπως είπες κι εσύ, λίγα λεπτά μετά την κατάκτηση του νταμπλ από τον Ολυμπιακό μας, στον τελευταίο «χορό» σου!

Σ’ ευχαριστούμε γιατί δούλεψες σκληρά, από τότε που ακόμη αγωνιζόσουν στις ακαδημίες του Ολυμπιακού, αφοσιώθηκες στο μπάσκετ και έδωσες όλη την καρδιά σου για την ερυθρόλευκη φανέλα.

Σ’ ευχαριστούμε γιατί εγνωσμένα έβαλες το εγώ σου κάτω από την ομάδα.

Σ’ ευχαριστούμε γιατί δεν έπαψες ποτέ να πιστεύεις και να προσπαθείς.

Σ’ ευχαριστούμε για το ήθος σου και την αξιοπρέπεια. Γιατί η λέξη «έπαρση» δεν υπάρχει καν στο λεξιλόγιό σου.

Σ’ ευχαριστούμε που δεν… σκότωσες το παιδί που έχεις μέσα σου.

Σ’ ευχαριστούμε γιατί παρέμεινες ένας αγνός φίλαθλος του Ολυμπιακού.

Σ’ ευχαριστούμε γι’ αυτό που είσαι Γιώργο Πρίντεζη!

Το σίγουρο είναι πως δεν θα υπάρξει ποτέ ξανά άλλο πεταχτάρι. Δεν θα υπάρξει άλλος Άη Γιώργης!

Και αφού, έφτασε, δυστυχώς για όλους εμάς, η στιγμή να μην σε ξαναδούμε ν’ αγωνίζεσαι, οι Παλαίμαχοι μπασκετμπολίστες του Ολυμπιακού σε προσκαλούμε να βλέπουμε ΜΑΖΙ, τους αγώνες της ομάδας μας.

Υ.Γ. Γιώργο, σε προσκαλούμε να συνεχίσεις να προσφέρεις στον αθλητισμό γιατί για ΕΜΑΣ, τους Παλαίμαχους μπασκετμπολίστες του Ολυμπιακού, στους οποίους είσαι κι εσύ Μέλος πλέον, η προσφορά στην κοινωνία είναι καθήκον!

Σύλλογος Βετεράνων Καλαθοσφαίρισης Ολυμπιακού».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς