20.5 C
Athens

Ολυμπιακός: Η Ρεν ρίχνει κλεφτές ματιές στον Σισέ

Γαλλικές και αγγλικές μεταγραφικές σειρήνες κυκλοφορούν ξανά για τον Σενεγαλέζο στόπερ του Ολυμπιακού, που πάντως δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το 2024 με τους Πειραιώτες

Ο Παπέ Αμπού Σισέ πραγματοποίησε μία εξαιρετική σεζόν πέρυσι με τη φανέλα του Ολυμπιακού και της εθνικής Σενεγάλης με αποτέλεσμα η χρηματιστηριακή του αξία να έχει εκτοξευθεί στα 8 εκατομμύρια ευρώ σύμφωνα με το Transfermarkt.

Σύμφωνα με τους Γάλλους η Ρεν, που είχε δείξει ενδιαφέρον για την περίπτωση του Αφρικανού αμυντικού και στο πρόσφατο παρελθόν, ρίχνει ξανά ματιές στον Σισέ ο οποίος δεσμεύεται με συμβόλαιο με συμβόλαιο μέχρι το 2024 με τον Ολυμπιακό.

Μάλιστα σε συνέχεια του σχετικού ρεπορτάζ αναφέρεται πως ελέω της επικείμενης αποχώρησης του Ναφέρ Αγκέρντ στη Γουέστ Χαμ έναντι 40 εκατ. ευρώ η γαλλική ομάδα δεδομένα θα κινηθεί για την απόκτηση ενός έτοιμου στόπερ, με την δοκιμασμένη λύση του Σισέ να προκρίνεται των υπολοίπων.

Παράλληλα, στην Αγγλία γράφεται ότι τόσο η Μπράιτον όσο και η Γουότφορντ βρίσκονται στο… κόλπο για την υπογραφή του Σισέ, δίχως να επιβεβαιώνεται κάτι από την πλευρά των Ερυθρολεύκων.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς