20.5 C
Athens

Πέθανε σε ηλικία 63 ετών ο παλαίμαχος επιθετικός Θαλής Τσιριμώκος

Θρήνος επικρατεί στο ελληνικό ποδόσφαιρο μετά την είδηση του χαμού του Θαλή Τσιριμώκου σε ηλικία 68 ετών - Ήταν ο πρώτος Έλληνας που τιμήθηκε με το βραβείο «Fair Play» μετά από την αντίδρασή του σε επική απόκρουση του Σαργκάνη

Θρήνος επικρατεί σήμερα (19/6) στο ελληνικό ποδόσφαιρο μετά την είδηση του χαμού του Θαλή Τσιριμώκου σε ηλικία 63 ετών.

Ο παλαίμαχος επιθετικός είχε διαγράψει λαμπρή καριέρα κατά σειρά σε Άρη, ΠΑΣ Γιάννινα, ΟΦΗ και Απόλλων Σμύρνης, ενώ ήταν ο πρώτος παίκτης που του δόθηκε το βραβείο «Fair Play» στην Ελλάδα.

Τα αίτια του θανάτου του παραμένουν ακόμα άγνωστα με τον Τσιριμώκο να αφήνει μία μεγάλη ποδοσφαιρική κληρονομιά και οι ομάδες που υπηρέτησε να στέλνουν τα συλλυπητήριά τους.

Κατά τα χρόνια της επαγγελματικής ενασχόλησής του με το ποδόσφαιρο αποτέλεσε επίσης και προπονητής σε ομάδες της Γ’ Εθνικής με τελευταία του δουλειά αυτή στον Εθνικό τη σεζόν 2010-11 ενώ ήταν και επί χρόνια βοηθός του Άγγελου Αναστασιάδη στον πάγκο του ΠΑΟΚ, αλλά και Γενικός Αρχηγός του ΠΑΣ.

Ήταν τέλος ο πρώτος Έλληνας ποδοσφαιριστής που του δόθηκε το βραβείο «Fair Play», όταν σε ένα παιχνίδι ΟΦΗ-Ολυμπιακού τη σεζόν 1983-84 πήγε και φίλησε τον Νίκο Σαργκάνη μετά από μία σπουδαία απόκρουση που είχε κάνει σε κεφαλιά του Βλαστού.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΟ

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς