23.1 C
Athens

Αγγελόπουλοι: Απόλυτη δικαίωση του #mexritelous, ήταν μεγάλο το ψυχικό και οικονομικό κόστος

Οι πρόεδροι της ΚΑΕ Ολυμπιακός αναφέρθηκαν στην ιστορική απόφαση του #mexritelous, αφιέρωσαν τον τίτλο στον κόσμο του συλλόγου και τον Γ. Πρίντεζη και έκαναν τον απολογισμό μιας ονειρεμένης σεζόν

Έναν απολογισμό μιας απίθανης σεζόν που ολοκληρώθηκε με τον πιο ονειρεμένο τρόπο, έκαναν οι δύο ιδιοκτήτες και πρόεδροι της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Γιώργος και Παναγιώτης Αγγελόπουλος στην κάμερα της ΕΡΤ.

Γυρίζοντας τον χρόνο πίσω, οι δύο ισχυροί άνδρες των Ερυθρολεύκων αναφέρθηκαν στην ιστορική απόφαση του μέχρι τέλους και στη δικαίωσή τους παρά το μεγάλο ψυχικό και οικονομικό κόστος που υπήρξε.

Μάλιστα, υποστήριξαν πως αυτή η ομάδα έχει όλα τα φόντα (χημεία, ενότητα) για να φτάσει ξανά στο Final Four, αναφερόμενοι και στις προσθήκες που πρόκειται να γίνουν.

Αναλυτικά όσα είπαν στην ΕΡΤ:

Γ. Αγγελόπουλος: «Είναι η απόλυτη δικαίωση του μέχρι τέλους. Ήταν η πιο δύσκολη και σημαντική απόφαση της ζωής μας στον Ολυμπιακό. Είδατε τι έχει γίνει. Άλλαξαν τα πράγματα. Το μέχρι τέλους δεν είναι μόνο γιατί πήραμε το πρωτάθλημα αλλά γιατί όλα γίνανε με τον δικό μας τρόπο. Αποφασίσαμε τότε να φύγουμε από το γήπεδο και να υποστούμε όλες τις συνέπειες ως Ολυμπιακός με πολύ μεγάλο ψυχικό και οικονομικό κόστος. Έξι εκατομμύρια άνθρωποι παρακολουθούσαν αν θα γίνει κωλοτούμπα. Η κωλοτούμπα δεν έγινε. Είμαστε εδώ, πρωταθλητές, νταμπλούχοι, ολοκληρώσαμε μία μαγική βραδιά με την αποχώρηση του Γιώργου Πρίντεζη.

Ο Ολυμπιακός ήταν η καλύτερη ομάδα για μια δεκαετία στην Ευρώπη και στην Ελλάδα δεν μπορούσε να πάρει ένα Κύπελλο. Αυτό ήταν το μέχρι τέλους να μπορούμε να διεκδικούμε τους τίτλους. Αυτό δεν θα γίνεται κάθε φορά γιατί ο Παναθηναϊκός έχει εξαιρετική ομάδα. Δεν υπάρχει κάποια εγγύηση. Έχουμε αίσθημα ευθύνης γιατί είμαστε μία οικογένεια στον Ολυμπιακό. Είμαστε περήφανοι. Οι τελικοί ήταν απολαυστικοί και ο δεύτερος πιο δύσκολος. Δεν υπάρχει εγγύηση επιτυχίας. Μεταλαμπαδεύσαμε τις αξίες μας με τον Παναγιώτη σε αυτή την ομάδα και σε αυτό που πρεσβεύει».

Π. Αγγελόπουλος: «Ονειρεμένη χρονιά, δεν μπορούσαμε να φανταστούμε κάτι καλύτερο. Ζούμε πρωτόγνωρα πράγματα. Επτά σερί νίκες σε έξι μήνες. Ο Πρίντεζης έκλεισε την καριέρα του και ούτε ο ίδιος είχε φανταστεί ότι θα γινόταν με αυτό τον τρόπο. Αξίζουμε όλα αυτά που ζούμε. Γράφουμε ιστορία. Είναι το δεύτερο 3-0 σε τελικούς όσο είμαστε εδώ και συνεχίζουμε να γράφουμε ιστορία. Δεν υπάρχει εγγύηση επιτυχίας.

Η χρονιά που επιστρέψαμε στην Α1 και όσα πετύχαμε φέτος… Είναι κάτι ονειρεμένο. Το αφιερώνουμε σε όλο τον κόσμο του Ολυμπιακού που μας στηρίζει αλλά και τους κοντινούς μας ανθρώπους. Φυσικά και στον Πρίντεζη που είναι η σημαία του Ολυμπιακού και είμαστε ευγνώμονες. Υπάρχει υλικό και χημεία. Χρειάζονται τρεις προσθήκες και η ομάδα θα είναι έτοιμη να διεκδικήσει την πρόκριση στο Final Four και του χρόνου είτε έχει πλεονέκτημα είτε όχι».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς