21 C
Athens

O’ Jogo: «Η Φενέρμπαχτσε του Ζεσούς κοντά στην απόκτηση του 80% των δικαιωμάτων του Σεμέδο»

Το έγκυρο πορτογαλικό Μέσο αποκαλύπτει πως ο Ίβηρας στόπερ βρίσκεται σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις με τη Φενέρμπαχτσε κατόπιν εισήγησης του Ζόρζε Ζεσούς

Στην Τουρκία φαίνεται πως θα συνεχίσει την καριέρα του ο Ρούμπεν Σεμέδο, σύμφωνα με την έγκυρη πορτογαλική O’ Jogo.

Ο Πορτογάλος στόπερ επέστρεψε στον Ολυμπιακό αφού η Πόρτο δεν έκανε χρήση της οψιόν αγοράς του ύψους 5.500.000 ευρώ και ήδη και εκείνος ψάχνει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του αφού δεν υπολογίζεται από τους Ερυθρόλευκους.

Η O’ Jogo αποκάλυψε το Σάββατο (18/6) διαπραγματεύσεις ανάμεσα στη Φενέρμπαχτσε και τον Πορτογάλο κεντρικό αμυντικό προκειμένου οι Τούρκοι να αποκτήσουν το 80% των δικαιωμάτων του.

Ο Ζόρζε Ζεσούς ανέλαβε πριν από μερικές μέρες την τεχνική ηγεσία της Φενέρ και η διοίκηση του συλλόγου κάνει κινήσεις με γνώμονα τις εισηγήσεις του έμπειρου Πορτογάλου προπονητή, ο οποίος έδωσε το πράσινο φως για την απόκτηση των Λίνκολν (Σάντα Κλάρα) και Μπρούμα (Αϊντχόφεν).

Για τον 28χρονο Σεμέδο ο Ζεσούς έχει θετική άποψη και θεωρεί πως μπορεί να τον επαναφέρει στο επίπεδο που βρισκόταν παλαιότερα. Τις επόμενες μέρες η υπόθεση θα ξεκαθαρίσει οριστικά.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς