16.6 C
Athens

Ο Σπανούλης αποθέωσε τον Πρίντεζη με ένα άκρως συγκινητικό και «θρυλικό» μήνυμα (pic)

Ο ένας θρύλος για τον άλλο: Ραγίζουν και τα τσιμέντα με την αφιερωματική ανάρτηση του Σπανούλη με αφορμή την απόσυρση του καλού του φίλου και πρώην συμπαίκτη, Γιώργου Πρίντεζη

Δύο θρύλοι, δύο διαφορετικές και συνάμα τόσο ίδιες ιστορίες και στη μέση ο δαφνοστεφανωμένος έφηβος. Βασίλης Σπανούλης και Γιώργος Πρίντεζης θα παρακολουθούν, από εδώ και στο εξής, μαζί από τις κερκίδες του ΣΕΦ τις προσπάθειες του αγαπημένου τους Ολυμπιακού έχοντας αφήσει πίσω τους μία ανεκτίμητης αξίας μπασκετική κληρονομιά.

Λίγες ώρες μετά το «αντίο» του Γιώργου Πρίντεζη στον Ολυμπιακό και το μπάσκετ (ως παίκτης) ο Βασίλης Σπανούλης που πέρυσι τέτοιο καιρό έγραψε κι αυτός την τελευταία του σελίδα στη «βίβλο» του ευρωπαϊκού μπάσκετ αποχαιρέτησε τον καλό του φίλο και πρώην συμπαίκτη με ένα άκρως συγκινητικό μήνυμα που «αγγίζει» τους πάντες. Από αυτά που σε «χτυπάνε» κατευθείαν στην καρδιά και σε κάνουν να αναπολείς ή να σκέφτεσαι: «Τι ζήσαμε χάρη σε αυτούς τους δύο παικταράδες»…

Αναλυτικά το μήνυμα του Σπανούλη για την απόσυρση του επίσης «legend» Γιώργου Πρίντεζη.

«Φιλαράκι μου ό,τι και να πω ή να γράψω για σένα είναι πολύ λίγο να εκφράσει αυτό που νιώθω για σένα σαν φίλο πρώτα και σαν συμπαίχτη μετά! Οι στιγμές που περάσαμε μαζί, οι ατελείωτες συζητήσεις μας,οι χαρές και οι στενοχώριες που περάσαμε δημιούργησαν μια σχέση ζωής και είμαι περήφανος γι’ αυτό!!!

Συγχαρητήρια για την θρυλική καριέρα σου! Ήρθε η στιγμή να απολαύσεις αυτά που με τόσο κόπο κατέκτησες!! Ήρθε η στιγμή να απολαύσεις την πανέμορφη οικογένειά σου!».

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς