14.3 C
Athens

Το αποθεωτικό post του Μιλουτίνοφ για Πρίντεζη μέσα από το ΣΕΦ: «Θρύλος!» (vid)

O Γιώργος Πρίντεζης, ο απόλυτος αρχηγός του Ολυμπιακού και μία από τις μεγαλύτερες μορφές του ελληνικού μπάσκετ κρεμάει τα… ερυθρόλευκα παπούτσια του και μαζί του δακρύζουν όσοι αγαπάνε το μπάσκετ.

Ο εμβληματικός «κάπτεν» των Πειραιωτών είπε το τελευταίο αντίο στον κόσμο της ομάδας ως παίκτης με την κούπα του πρωταθλητή Ελλάδας στην αγκαλιά του. Μία αγκαλιά που χωράει ολόκληρο τον Πειραιά και το Πασαλιμάνι. Όλα αυτά δίχως να χάνει το χαρακτηριστικό πλατύ χαμόγελό του, που ακόμα και τα δάκρυα τα κάνει να φαίνονται ωραία…

Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ, ένας φίλος από τα -όχι και τόσο- παλιά που δεν μπορεί να ξεχαστεί, βρέθηκε χθες το βράδυ στο ΣΕΦ αλλά και στο ερυθρόλευκο γλέντι στα μπουζούκια, αποθεώνοντας μέσω του λογαριασμού του στο Instagram τον σπουδαίο αρχηγό και τη «σημαία» του Ολυμπιακού που σας περιγράψαμε παραπάνω.

Αρκούσε μία λέξη για να τον περιγράψει και χιλιάδες φωνές για να ομορφύνουν κι άλλο τη δημοσίευσή του. «Θρύλος», έγραψε ο Σέρβος σέντερ. Και το ξέρει πολύ καλά, ότι αρχηγούς σαν τον Πρίντεζη σπάνια βρίσκεις στο ευρωπαϊκό μπάσκετ.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΟΥ ΜΙΛΟΥΤΙΝΟΦ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ «ΚΑΥΤΟ» ΣΕΦ

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς