19.2 C
Athens

Ο Νεϊμάρ κάνει «χαλάστρα» στην Παρί, μεταβίβασε στον Αλ Κελαϊφί ότι δεν σκοπεύει να φύγει

Δε λέει να απαλλαγεί από το βαρύ συμβόλαιο του Νεϊμάρ η Παρί.

Η διοίκηση των πρωταθλητών Γαλλίας έστρωσε έναν… πακτωλό εκατομμυρίων στα πόδια του Κιλιάν Εμπαπέ για να ανανεώσει το συμβόλαιό του για τα επόμενα τρία χρόνια, όμως πλέον καλείται να αναπροσαρμόσει την οικονομική πολιτική της, διότι αρχίζουν να… χτυπούν τα «καμπανάκια» του Financial Fair Play.

Η ηγεσία της Παρί θα ήθελε -ιδανικά- να ξεφορτωθεί το συμβόλαιο του Νεϊμάρ, το οποίο κοστίζει μεικτά το χρόνο πάνω από 50 εκατ. ευρώ. Ειδικά απ’ τη στιγμή που οι εμφανίσεις του Βραζιλιάνου σούπερ σταρ είναι υπό του μετρίου την τελευταία διετία.

Ο ίδιος, ωστόσο, όπως αναφέρουν τα γαλλικά και τα ισπανικά ΜΜΕ έχει ήδη διευκρινίσει προς τους διοικούντες την Παρί πως δεν προτίθεται να φύγει έχοντας επεκτείνει το συμβόλαιό του έως το 2025 μόλις πριν από ένα χρόνο.

Εξέλιξη που δυσκολεύει ακόμη περισσότερο τον προγραμματισμό της επόμενης σεζόν για τον νέο αθλητικό διευθυντή των πρωταθλητών Γαλλίας, Λουίς Κάμπος, ο οποίος θα πρέπει να βρει άλλους τρόπους για να «κόψει» χρήματα από τον προϋπολογισμό της Παρί, ο οποίος δεν αποκλείεται να της δημιουργήσει σοβαρότατα θέματα -ξανά- με το FFP.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς