21.4 C
Athens

Παναθηναϊκός και Euroleague συνεχάρησαν τον Πρίντεζη για την σπουδαία καριέρα του μέσω Twitter (pic)

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός με tweet της συνεχάρη τον Πρίντεζη για την σπουδαία και γεμάτη επιτυχίες καριέρα του, αναδημοσιεύοντας την αφιερωματική ανάρτηση της Euroleague προς τον σπουδαίο κάπτεν των Πειραιωτών

Ο Γιώργος Πρίντεζης αποχώρησε με το κεφάλι ψηλά και το ένα πλατύ χαμόγελο, που όμοιό του δεν είχαμε ξαναδεί. Ο ΑΡΧΗΓΟΣ του Ολυμπιακού με όλα τα γράμματα κεφαλαία πρώτα σήκωσε ό,τι κούπα είχε να σηκώσει και μετά έριξε την «ερυθρόλευκη» αυλαία του μέσα σε πρωτοφανής αποθέωση από 12.000+ οπαδούς των Ερυθρολεύκων και φυσικά τους συμπαίκτες του.

Λίγο μετά τη λήξη του τρίτου τελικού και την «καθαρή» και δικαιότατη επικράτηση του Ολυμπιακού με… σκούπα 3-0 στη σειρά των τελικών του πρωταθλήματος, η ΚΑΕ Παναθηναϊκός με tweet της συνεχάρη τον Πρίντεζη για την σπουδαία και γεμάτη επιτυχίες καριέρα του, αναδημοσιεύοντας την αφιερωματική ανάρτηση της Euroleague προς τον σπουδαίο κάπτεν των Πειραιωτών.

«Ένας θρύλος ανακοίνωσε το τέλος της καριέρας του. Τι καριέρα κι αυτή, Γιώργο Πρίντεζη», αναφέρει στο σχετικό post της η Ευρωλίγκα, με την ΚΑΕ Παναθηναϊκός να προσθέτει:

«Συγχαρητήρια για την σπουδαία καριέρα σου Γιώργο Πρίντεζη».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς