15.7 C
Athens

Πρίντεζης: Μέση, γόνατα, τα έδωσα όλα και χαίρομαι που η ομάδα έχει μέλλον

Μια ολόκληρη ζωή στον Ολυμπιακό πέρασε ως παίκτης ο αρχηγός Γιώργος Πρίντεζης, ο οποίος ανακοίνωσε το τέλος του από την ενεργό δράση.

Αστειευόμενος ο Πρίντεζης υποστήριξε πως είναι πανευτυχής που τα έδωσε όλα σε σημείο που να υποστεί αρκετούς τραυματισμούς και τόνισε πως είναι ιδιαίτερα χαρούμενος που ο Ολυμπιακός εξακολουθεί να έχει μέλλον.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Όταν νιώθεις πως σε αγαπάνε αυτό είναι πάρα πολύ καλό. Είναι μια όμορφη στιγμή και ευχαριστώ τους πάντες μέσα από την καρδιά μου», ανέφερε αρχικά και πρόσθεσε

Για το αν ήταν δύσκολη η απόφαση του να αποχωρήσει: «Όχι δεν θα το έλεγα, αν υπάρχει κάτι που με χαρακτηρίζει είναι ότι γνωρίζω που πρέπει να σταματήσω. Ήταν μια απόφαση που την είχαν πάρει καιρό αλλά δεν ήθελα να το ανακοινώσω. Ένιωθα καλά ίσως μπορούσα να παίξω λίγο ακόμα αλλά και εγώ τα έχω δώσει όλα πραγματικά και φεύγω γεμάτος. Τα έδωσα όλα, γόνατα, μέσες και τελείωσα αλλά πήρα και πολλά».

Για το που αφιερώνει τον τίτλο: «Υπάρχουν τρεις άνθρωπο που τους αγαπώ πάρα πολύ και το ξέρουν δεν έχουν ανάγκη να τους το πω. Αν μιλήσουμε για τους υπόλοιπους με πάνω από είκοσι χρόνια εδώ θα πρέπει να κάτσουμε και να μετράμε».

Για κάτι που θα μείνει: «Όλες οι στιγμές είναι ωραίες. Οι καλές στιγμές και οι επιτυχίες κάνουν φιλάθλους οι κακές φτiάχνουν οπαδούς. Έχω ζήσει μαγικές στιγμές, Χαίρομαι που ήμουν εδώ σε όλη μου τη ζωή και τα έδωσα όλα».

Για το τι έχει πει στους Παπανικολάου – Σλούκα: «Τους τα έχω πει αυτά που θέλω να τους πω. Τα παιδιά τα αγαπάω, το αξίζουν. Η ομάδα είναι καλή και έχει μέλλον. Με όλα τα παιδιά έχουμε ζήσει πολλές στιγμές αυτά που τους έχω πει τα ξέρουν καλύτερα. Αν θεωρούν κάτι σωστό ας το κρατήσουν».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς