17.9 C
Athens

Παπανικολάου: Δεν μπορώ να σκεφτώ καλύτερο επίλογο στη χρονιά

Πανευτυχής και ενθουσιασμένος εμφανίστηκε ο Κώστας Παπανικολάου για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, με τον σπουδαίο φόργουορντ του Ολυμπιακού να αποθεώνει τον Γιώργο Πρίντεζη για την προσφορά του και για το ήθος του σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο. Τόνισε επιπλέον πως δεν μπορούσε να φανταστεί καλύτερο επίλογο σε μια τέτοια χρονιά.

Αναλυτικά όσα είπε στην ΕΡΤ: «Είναι κλισέ πλέον, αλλά είναι πολλά τα χρόνια, πολλές οι ώρες, τα ταξίδια, τα ξενοδοχεία, είναι πάρα πολλά πράγματα που δεν μπορεί να καταλάβει κανείς. Δεν είναι μόνο το αγωνιστικό. Είναι οι χαρές, οι λύπες οι τσακωμοί.

Είμαι πολύ χαρούμενος που γνώρισα τον άνθρωπο Γιώργο και από εκεί και πέρα το τι έκανε στο γήπεδο δεν χωράνε λόγια. Δεν φτάνουν τα λόγια να περιγράψουν το ήθος του. Η χρονιά δεν μπορούσε να εξελιχθεί πιο ιδανικά. Πήγαμε στο F4 που δεν ήταν πρωταρχικός στόχος. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια και στα παιδιά που ήταν στην Α2 για να επιστρέψει η ομάδα στην Α1.

Ίσως να μην πήραν τα credit που τους άξιζαν. Και αυτοί μας βοήθησαν να φτάσουμε εδώ και τους αξίζουν συγχαρητήρια. Σίγουρα ήταν μια πάρα πολύ δύσκολη περίοδος για μένα. Ήταν μια δύσκολη περίοδος που δεν μπορώ να σκεφτώ καλύτερο επίλογο για τη φετινή χρονιά.

Είμαι χαρούμενος, είμαι ενθουσιασμένος. Δεν μπορώ να εκφράσω τα συναισθήματά μου. Ακόμα είμαστε λίγο ζαλισμένοι. Δεν έχει σημασία ούτε ποιος είναι αρχηγός. Σημασία έχει να κερδίζει η ομάδα και έτσι γινόμαστε όλοι χαρούμενοι, όλοι καλοί, μέσα από την επιτυχία της ομάδας»

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς