22.6 C
Athens

Μπαρτζώκας: Ο Ολυμπιακός έχει μεγάλη βάση για να συνεχίσει σε υψηλό επίπεδο, ο Πρίντεζης είναι η ιστορία της ομάδας

Ο προπονητής του Ολυμπιακού έπλεξε το εγκώμιο του Γιώργου Πρίντεζη και του ευχήθηκε μια ζωή τόσο γεμάτη, όσο τα 20 χρόνια που πέρασε στους Ερυθρόλευκους

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Γιώργος Μπαρτζώκας, έκανε λόγο για δικαίωση του συλλόγου και συνολικά στάθηκε στη μεγάλη βάση της ομάδας και στο υψηλό της επίπεδο το οποίο μπορεί να παραμείνει έτσι και τα επόμενα χρόνια.

Παράλληλα, αποθέωσε τον Γιώργο Πρίντεζη και του ευχήθηκε η ζωή του να είναι πάντα γεμάτη και έντονη όσο αυτά τα 20 χρόνια στον Ολυμπιακό.

«Ήταν μια δικαίωση για την ομάδα μας. Είχαμε μια πολύ δύσκολη ομάδα για να παίξεις εναντίον. Φέτος μίλησα πολύ εγώ, τώρα είναι η ώρα να μιλήσουν οι πρόεδροι κι οι παίκτες. Η συνεκτικότητα της ομάδας ήταν το πιο σημαντικό, το πώς νοιαζόταν ο ένας για τον άλλον. Η ομάδα αυτή έχει μεγάλη βάση για να συνεχίσει σε υψηλό επίπεδο», ανέφερε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε για τον Γιώργο Πρίντεζη:

«Είναι η ιστορία της ομάδας του Ολυμπιακού, το πιο αγαπητό πρόσωπο στις τάξεις των φιλάθλων μας. Η ζωή του εύχομαι να είναι τόσο γεμάτη, τόσο χαρούμενη και τόσο έντονη όσο αυτά τα 20 χρόνια στον Ολυμπιακό».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς