16.4 C
Athens

Βόβορας: Εξαιρετικός όλη τη σεζόν ο Ολυμπιακός, ήταν δύσκολη περίοδος για μας

Ο Ολυμπιακός πέρασε σαν οδοστρωτήρας πάνω από τον Παναθηναϊκό για 7η συνεχόμενη φορά, σφραγίζοντας ένα πραγματικά ιστορικό νταμπλ. Η απόλυτη υπεροχή των Ερυθρολεύκων δεν άφησε κανένα περιθώριο… παρερμηνείας και ο Γιώργος Βόβορας παραδέχτηκε την ανωτερότητα των αντιπάλων του:

«Ήταν δύσκολη περίοδος για εμάς. Ήμασταν 2 μήνες την ομάδα. Για να κατακτήσεις τον τίτλο πρέπει να είσαι 40 λεπτά έτοιμος. Είχαμε κενά και ο Ολυμπιακός τα εκμεταλλεύτηκε. Χάσαμε τη συγκέντρωση μας για 3-4 λεπτά και αυτό το εκμεταλλεύτηκε ο Ολυμπιακός. Θέλαμε να κάνουμε μια νίκη να βάλουμε πίεση στον Ολυμπιακό, δεν μπορέσαμε. Είμαστε στεναχωρημένοι.

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός 93-74: Θρυλικό νταμπλ και σκούπα #mexritelous! (vid)

Τα παιδιά ήθελαν και προσπάθησαν. Η σειρά τελείωσε και πρέπει να κοιτάξουμε την επόμενη μέρα. Το πιο σημαντικό ήταν να μπαίναμε με αυτή τη νοοτροπία από το πρώτο παιχνίδι. Ήμασταν πιο επιθετικοί, δεν είχαμε αυτή τη διστακτικότητα του πρώτου ματς. Δεν μπορείς να το έχεις σε μια σειρά με αντίπαλο σαν τον Ολυμπιακό.

Ο Ολυμπιακός ήταν εξαιρετικός όλη τη σεζόν. Έφτασε στο Φάιναλ Φορ. Έκανε εξαιρετική σειρά. Του αξίζουν συγχαρητήρια. Προσπαθήσαμε δώσαμε το 100% αλλά δεν έφτανε. Είναι νωρίς να μιλήσουμε για την επόμενη μέρα. Είμαστε στεναχωρημένοι. Μετά από 3-0 νιώθεις στεναχώρια γιατί αυτός ο σύλλογος αξίζει και πρέπει να επανέλθει εκεί που είναι η ιστορία του».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς