15.9 C
Athens

Η Γκόμελ ανακοίνωσε πως και τα δύο ματς με τον Άρη θα διεξαχθούν στο «Κ. Βικελίδης»

Οριστικά στο «Κλεάνθης Βικελίδης» θα διεξαχθούν και οι δύο αναμετρήσεις του Άρη με την Γκόμελ για τον Β’ προκριματικό του Conference League.

Έπειτα από συμφωνία των δύο ομάδων και με απόφαση της UEFA, ο επαναληπτικός που θέλει την Γκόμελ ως τυπικά γηπεδούχο θα διεξαχθεί στο Χαριλάου χωρίς την παρουσία κόσμου στις 28 Ιουλίου. Εξάλλου οι ομάδες της Λευκορωσίας με απόφαση της UEFA θα πρέπει να δίνουν τα εντός έδρας παιχνίδια τους σε ουδέτερη έδρα και χωρίς την παρουσία κόσμου.

Η Γκόμελ ανακοίνωσε πως και τα δύο παιχνίδια θα διεξαχθούν στη Θεσσαλονίκη. Ο Άρης θα υποδεχθεί τους Λευκορώσους στις 21 Ιουλίου.

«Έγινε γνωστό ότι και οι δύο αγώνες του δεύτερου προκριματικού γύρου της Conference League της Γκόμελ θα διεξαχθούν στο γήπεδο του Άρη στη Θεσσαλονίκη.

Η UEFA αποφάσισε επίσης να ανταλλάξει τα εκτός έδρας και εντός έδρας παιχνίδια μεταξύ των δύο ομάδων. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι στις 28 Ιουλίου στη Θεσσαλονίκη ο ΠΑΟΚ θα παίξει με τη βουλγαρική Λέφσκι.

Έτσι στις 21 Ιουλίου στο γήπεδο “Κλεάνθης Βικελίδης” θα γίνει ο εκτός έδρας αγώνας και στις 28 Ιουλίου εντός έδρας (με τυπικά γηπεδούχο την Γκόμελ) που θα διεξαχθεί χωρίς θεατές», αναφέρει η ανακοίνωση της Γκόμελ.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς