16.4 C
Athens

Η Μακάμπι Χάιφα κινείται για τον Φερίγκρα από τη Λας Πάλμας

Η Μακάμπι Χάιφα έχει σκοπό να ενισχυθεί ενόψει των αναμετρήσεων με τον Ολυμπιακό για τον Β’ προκριματικό του Champions League και τα τελευταία δημοσιεύματα τη θέλουν να έχει ρίξει το βάρος στην αμυντική γραμμή της.

Η LaProvincia ισχυρίζεται πως οι πρωταθλητές Ισραήλ βρίσκονται σε συζητήσεις με τη Λας Πάλμας για την απόκτηση του Έρικ Φερίγκρα με τη μορφή δανεισμού και με οψιόν αγοράς.

Ο 23χρονος είναι διεθνής με την εθνική ομάδα του Εκουαδόρ και αγωνίζεται ως κεντρικός αμυντικός. Με την ομάδα από τα Κανάρια Νησιά κατέγραψε 17 συμμετοχές και δεν ικανοποίησε ιδιαίτερα με την παρουσία του για αυτό και σύμφωνα με το έγκυρο ρεπορτάζ της ισπανικής ιστοσελίδας ο Φερίγκρα δεν αποκλείεται σύντομα να παραχωρηθεί στους Ισραηλινούς.

Ο στόπερ από το Εκουαδόρ έχει περάσει από τις ακαδημίες της Φιορεντίνα και της Μπαρτσελόνα και έχει αγωνιστεί στην Τορίνο (η οποία τον είχε παραχωρήσει δανεικό στην Άσκολι) η οποία τον άφησε ελεύθερο το περασμένο καλοκαίρι για να αποκτηθεί τελικά από τη Λας Πάλμας.

Υπενθυμίζεται πως η πρώτη μεταγραφή των Ισραηλινών αναμένεται να είναι ο Ντάνιελ Σούντγκρεν που έμεινε ελεύθερος από τον Άρη. Ο διεθνής Σουηδός δεξιός μπακ θα περάσει από τα απαραίτητα ιατρικά τεστ και θα βάλει την υπογραφή του σε διετές συμβόλαιο.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς