17.8 C
Athens

Σκόρπισε τρόμο και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Berlin Open η ασταμάτητη Σάκκαρη!

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια «καθάρισε» την υπόθεση πρόκριση κόντρα στην Κασάτκινα μέσα σε λιγότερο από 1,5 ώρα εξασφαλίζοντας με το δικό της στυλ το εισιτήριο για τα ημιτελικά στο Βερολίνο

Με μία ολοκληρωτική εμφάνιση η Μαρία Σάκκαρη «καθάρισε» την υπόθεση πρόκριση στα ημιτελικά του Berlin Open μέσα σε 1 ώρα και 20 λεπτά επικρατώντας πανάξια με 2-0 σετ (6-0, 6-3) της Ντάρια Κασάτκινα.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια ήταν επιβλητική και απέδειξε από την αρχή ότι δεν κατέχει αδίκως τον ρόλο του φαβορί ακόμα και για τον τίτλο στο Βερολίνο, όντας εξαιρετική στο γρασίδι και παίζοντας με… ποιότητα!

Η Σάκκαρη είχε τον απόλυτο έλεγχο του αγώνα από την αρχή, χτύπησε πάνω στις χτυπητές αδυναμίες και στην κακή μέρα της Ρωσίδας αντιπάλου της για να κάνει σε χρόνο-ρεκόρ το 1-0 στα σετ δίχως να χάσει game (!) και στη συνέχεια τα απολύτως απαραίτητα κρατώντας το σερβίς της και κάνοντας ένα μπρέικ για το τελικό 6-0, 6-3.

Επόμενη αντίπαλος για την Σάκκαρη θα είναι η νικήτρια του ζευγαριού ανάμεσα στην Μπέντσιτς (Νο17) και την Κουντερμέτοβα (Νο24) που θα κοντραριστούν αργότερα μέσα στην ημέρα.

ΤΑ ΣΕΤ: 6-0, 6-3.

 

 

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς