25.3 C
Athens

«Θέλει Ονιεκούρου η Μπεσίκτας, ζητάει τουλάχιστον 4 εκατ. ευρώ ο Ολυμπιακός»

Τον Χένρι Ονιεκούρου έχει βάλει στο... μάτι το τελευταίο διάστημα η Μπεσίκτας με ρεπορτάζ από την Τουρκία να κάνουν λόγο για δεδομένη επιθυμία απόκτησης του Νιγηριανού άσου από τον Ολυμπιακό

Τον Χένρι Ονιεκούρου έχει βάλει στο… μάτι το τελευταίο διάστημα η Μπεσίκτας με ρεπορτάζ από την Τουρκία να κάνουν λόγο για δεδομένη επιθυμία απόκτησης του Νιγηριανού άσου από τους Ασπρόμαυρους.

Ο Ολυμπιακός που εξακολουθεί να κατέχει τα δικαιώματα του παίκτη αλλά ψάχνει τρόπο να τα ξεφορτωθεί φέρεται, σύμφωνα πάντα με τα όσα γράφουν οι Τούρκοι, να ζητά τουλάχιστον 4 εκατομμύρια ευρώ για να αποδεχθεί την πρόταση της Μπεσίκτας, η οποία στη γείτονα χώρα φημολογείται ότι τα έχει βρει σε όλα με τον παίκτη και περιμένει το τελικό «οκ» των Πειραιωτών.

Βέβαια, στο «παιχνίδι» για την απόκτηση του Ονιεκούρου από το φετινό καλοκαίρι παραμένει παράλληλα και η Γαλατάσαραϊ με την οποία ο Αφρικανός εξτρέμ είχε αγωνιστεί στο πρόσφατο παρελθόν, που πάντως δεν έχει καταθέσει ακόμη κάποια επίσημη πρόταση στους πρωταθλητές Ελλάδας περιμένοντας να ρίξουν τις οικονομικές τους απαιτήσεις.

 

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς