Στον Αθλητικό Εισαγγελέα οι ανακοινώσεις της ΚΑΕ ΑΕΚ, κίνδυνος για βαρύ πρόστιμο και αφαίρεση βαθμών!

    Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΘΛΟΥ, ο αθλητικός Εισαγγελέας αλλά και ο αθλητικός δικαστής του ΕΣΑΚΕ ασχολούνται με τις επιθετικές ανακοινώσεις της ΑΕΚ και οι ποινές που προβλέπονται σε περίπτωση καταδίκης των Κιτρινόμαυρων είναι βαρύτατες

    Τα 2/3 των ομάδων της Basket League ψήφισαν υπέρ της ασυλίας στους κακοπληρωτές, κατά τη σημερινή μαραθώνια συνεδρίαση του Δ.Σ. του ΕΣΑΚΕ. Όπως διαβάστε στον ΑΘΛΟ, ο Ολυμπιακός, ο Προμηθέας, το Περιστέρι και ο Κολοσσός ψήφισαν υπέρ της εισήγησης της Επιτροπής Αδειοδότησης, προσβλέποντας στην τήρηση της νομιμότητας.

    Με τις 8 ψήφους των τεσσάρων «κομμένων», εκείνων που αδειοδοτήθηκαν στο… τσακ αλλά και του Παναθηναϊκού (που έκανε μια μεγαλοπρεπέστατη κωλοτούμπα), η ΑΕΚ, ο Άρης, ο Απόλλων Πατρών και η Λάρισα θα μπορούν να συμμετάσχουν στο νέο πρωτάθλημα χωρίς αδειοδότηση. Μάλιστα, η ΚΑΕ ΑΕΚ ενημερώθηκε σήμερα για την κατάπτωση της εγγυητικής επιστολής της από την ΕΕΑ, μετά τη σχετική προσφυγή του Ηλία Παπαθεοδώρου.

    ΕΣΑΚΕ: Ασυδοσία – Υγεία 8-4 με… κωλοτούμπα ΠΑΟ και ασυλία στους κακοπληρωτές

    Οι μπελάδες ωστόσο δεν έχουν τελειώσει για τους Κιτρινόμαυρους. Σύμφωνα με πληροφορίες του athlosnews.gr, για τις επιθετικές ανακοινώσεις της ΑΕΚ έχουν ήδη επιληφθεί τόσο ο αθλητικός Εισαγγελέας, όσο και ο αθλητικός δικαστής του ΕΣΑΚΕ. Σε περίπτωση που η Ένωση καταδικαστεί, οι ποινές που προβλέπονται είναι πολύ μεγάλες και προβλέπουν μέχρι 100.000 ευρώ πρόστιμο αλλά και αφαίρεση έως και 6 βαθμών από το νέο πρωτάθλημα! Οι κανονισμοί βέβαια γίνονται λάστιχο στο ελληνικό μπάσκετ, ωστόσο η υπόθεση έχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον.